Become a guide

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Klassen deler sig i mindre grupper, som skal på tur i lokalsamfundet eller rundt på skolen. Hver gruppe har på skift en guide, som udpeges i gruppen. Guiden skal "vise" de andre elever rundt, mens han/hun i et levende sprog beskriver de ting, de møder på deres vej. De øvrige i gruppen skal spørge ind til de informationer, der bliver givet.
Efter den guidede rundtur kan I samle op i klassen, og grupperne kan beskrive, hvad de besøgte undervejs.

Variationer

Læreren kan fremstille "guidekort" med stikord til nogle af de ting, eleverne kan besøge med guiden. Disse kan bruges både af guiden og de elever, der bliver guidet.