Fehlerstopp

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

En tekst, klassen har arbejdet med forud, læses op af læreren eller en elev. Mens der læses, går eleverne rundt i klassen eller i et rum uden borde/stole. Læser læseren en fejl (med vilje), bliver alle stående. Læseren opfordrer en af eleverne til at rette fejlen. Når fejlen er rettet, læses videre. 

Variationer

Øvelsen kan udføres i alle fag, fejlene kan være faktuelle eller grammatiske.