Fliegenklatsche

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Eleverne deles i fire hold, hvert hold udstyres med en fluesmækker. På tavlen placeres skilte med forskellige ordklasser, navneord, tillægsord, udsagnsord samt deres tider (nutid, datid ect.). Evt. kan læreren blot skrive det med kridt på tavlen. Læreren eller en udvalgt elev trækker et ord, og så snart ordet er sagt, må eleverne løbe. Den elev, der først "klasker" den rigtige ordklasse/tid får et point. De næste i rækken sendes af sted osv. Holdene må gerne hjælpe hinanden med at finde det rigtige svar, før der klaskes.

 

Variationer

Sæt eleverne til at fremstille ordkortene selv først. På den måde skabes bevidsthed om hvilke ordklasser, der er mest hyppige i deres engelske ordforråd.

Denne øvelse er udarbejdet af Lene Faaborg Stenger og Tine Bromerholm, Tønder Kommune.