Körperklebespiel

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Gule post-it med bogstaver fremstilles, et sæt pr. gruppe, fx kunne en gruppe have brug for : 2 x S (for Stirn og Schulter), 1 x M (for Mund), 1 x N (for Nase), 3 x H (for Haar, Hals og Hand), 1 x O (for Ohr), 1 x A (for Arm) osv.

Klassen deles i grupper på to til fire elever. En elev fra hver gruppe spiller kropsmodel, de andre er løbere. Grupperne står på en række langs væggen. Modellen står i slutningen af sin række. I den anden ende af lokalet ligger de gule post-it sedler med bogstaver. Hvert bogstav står for en kropdels begyndelsesbogstav. En elev fra hver gruppe løber hen og henter en post-it, som han/hun hæfter på kropsdelen som begynder med bogstavet fx M for Mund. Herefter løber næste elev hen til post-it sedlerne.

Gruppen som har anbragt de fleste korrekte kort på deres "model" inden for fem minutter, har vundet.

Det kunne være:
Stirn (f), Mund (m), Nase (f), Haar (n), Ohr (n), Hals (m), Schulter (f), Arm (m), Hand (f)

Variationer

Øvelsen kan bruges i andre fag, der kan trænes andre "ord-felter" som indretning, fritid, mad ect. "Modellen" kan så være en tegning.