Vocabulary Relay

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Klassen inddeles i to hold, og stiller sig på to rækker. Læreren og en hjælper (en elev), står et stykke derfra med hver sin stak med engelske gloser. De to stakke skal være ens. Eleverne løber skiftevis op og trækker et ord. Dette ord skal de oversætte til dansk. Kender de ikke ordet, skal de lægge det tilbage i stakken. Kan de oversætte ordet, tager de det med sig. Det hold der først tømmer stakken, har vundet. Læreren og hjælperen skal under løbet godkende oversættelserne.  

Variationer

Hvis man ønsker højt aktivitetsniveau kan der være flere rækker, så mange løber på en gang.
Kan laves i andre sprogfag. 
Kan laves med d
anske ord til engelsk.
Kan laves med h
ele sætninger. 
Kan bruges på alle klassetrin. 

Evaluering af øvelsen og tegn på læring

Fælles gennemgang på klassen, hvor alle ord gennemgås.