Julekalender 2019

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Julekalender i december


I julemåneden var der atter bevægelseskalender på programmet.

Julekalenderen bestod af en låge for hver skoledag i december, som gemte på sjove brain breaks illustreret med et videoeksempel og tekst. Det skete ud fra temaet ”Hvad er bevægelse?”, hvor eleverne skulle gætte, hvilken bevægelseskategori de havde lavet de pågældende dage.

Med den tilsendte pointtavle kunne eleverne holde øje med, hvem der gættede flest bevægelseskategorier rigtigt samt deltage i konkurrencen om at vinde en fed oplevelse i nærområdet for hele klassen.

 

Og vinderen er...

Stort tillykke til 6.b fra Bøgeskovskolen i Bjerringbro, som har vundet en dagsoplevelse for hele klassen, fordi de deltog i vores konkurrencen og efterfølgende var så heldige at blive udtrukket som vindere. Vi håber, at 6.b havde en sjov og aktiv dag sammen!

 

Hvor kan jeg finde øvelserne fra julekalenderen?

Bare rolig - alle øvelserne er lagt ind som en del af vores database for Brain Breaks. Du finder dem her.

Find øvelserne her