Lærerens fif

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Lærerens fif 

Lærerens fif er en række videoer, der giver dig konkrete lavpraktiske fif til, hvordan du via klasserumsledelse og didaktiske overvejelser kan skabe struktur og meningsfuld læring, når bevægelsen skal implementeres i klassen.

Hold løbende øje med nye videoer her på siden!

Har du et fif, som du har lyst til at give videre? Så send det i en mail til ssib@skoleidraet.dk med titlen ”Lærerens fif”.

Fælles klasseværelsessprog

Vær bevidst om det sprog du bruger i klassen og brug det bevidst for at sikre tydelige overgange mellem de forskellige organiseringsskift i undervisningen.  

Bevidst valg af musik

Brug musikken bevidst i din undervisning og skab mere genkendelighed, struktur og ro. 

Kommunikation i bevægelse 

Arbejd bevidst med kommunikationen i klasseværelset og styrk de sociale færdigheder i et trygt læringsmiljø.