Julekalender 2018

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Bevægelsesjulekalenderen 2018

Bevægelsesjulekalenderen 2018 er snart på vej til trykkeriet. Hvis du vil modtage kalenderen inden december skal du huske at tilmelde dig til Sæt Skolen i Bevægelses kampagne INDEN den 7. november 2018.

Såfremt du har tilmeldt dig Sæt Skolen i Bevægelse kampagnen i starten af dette skoleår (2018/2019), vil du automatisk modtage en julekalender.

 

Tilmeld dig til Sæt Skolen i Bevægelse kampagnen her

Bevægelsesjulekalenderen er udviklet af Sæt Skolen i Bevægelse og er et gratis bud på en aktivitetsskabende julekalender, som klassen kan bruge i den hyggelige december måned. Julekalenderen kan bruges på alle klassetrin. Klassen scanner dagens QR-kode på plakaten og ser videoen, mens de laver dagens brain break, dvs. en kort aktiv pause, hvor alle får ilt til hjernen og ny energi til det videre arbejde i fagene.

I år sætter vi fokus på, hvordan vi kan skabe et fælles sprog omkring bevægelsen. Det gør vi ved at komme med vores bud på, hvordan de forskellige Brain breaks kan inddeles i de fire kategorier:

 • Tillid og samarbejde

 • Koncentration og opmærksomhed

 • Koordination

 • Puls