Kampagne 2018-19

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Vær med i kampagnen 2018/2019

Sæt Skolen i Bevægelse har hvert år en kampagne for at få flere elever til at bevæge sig i løbet af skoledagen. I skoleåret 2018/2019 består kampagnen af tre nedslag i løbet af året:

 • Lærerens fif, som er en række videoer, der giver konkrete lavpraktiske fif til, hvordan du via klasserumsledelse og didaktiske overvejelser kan skabe struktur og meningsfuld læring, når bevægelsen skal implementeres i din undervisning. Videoerne udsendes løbende. 

 • Bevægelsesjulekalenderen i december

 • Aktivitetsugerne i uge 18-21 med Bevægelsesfabrikken i 0.-5. klasse og B-boxen i 5.-9. klasse.

Dette suppleres af ugens øvelse, som alle (også elever) kan abonnere på individuelt - også helt adskilt fra kampagnedeltagelsen.

Du kan tilmelde dig kampagnen 2018/2019 lige her, og vi lukker for tilmeldingen et par uger inden aktivitetsugerne i foråret.