Kampagne 2019-20

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Vær med i kampagnen 2019/2020

Knap 6000 skoleklasser har tilmeldt sig kampagnen for Sæt Skolen i Bevægelse i indeværende skoleår. Mandag den 11. maj er årets sidste nedslag, hvor vi lancerer en opdateret og forbedret udgave af Øvelsesdatabasen. 

De tre nedslag i dette års kampagne:  

I efteråret fik de tilmeldte klasser tilsendt "Bevægelsesblomsten", der sætter fokus på, hvordan bevægelsen kan tale direkte ind i det faglige indholdsområde i fagene. 

Til november/december fik alle tilmeldte vores Bevægelsesjulekalender, hvor hver låge bestod af små videoer med brain breaks. 

I det sidste nedslag lanceres en ny og forbedret udgave af øvelsesdatabasen. Denne tager bl.a. afsæt i en faglig kategorisering af øvelserne på baggrund af Bevægelsesblomsten. .

OBS. Du kan tilmelde dig kampagnen hele skoleåret. Du skal også tilmelde dig, selvom du har været tilmeldt kampagnen sidste år, da vi til hvert skoleår sletter hele vores database med tilmeldte lærere, pædagoger og andre interesserede. Du er ikke tilmeldt kampagnen for Sæt Skolen i Bevægelse, fordi du modtager Ugens øvelse.

Tilmeld dig kampagnen 19/20