Kampagne 2019-20

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Vær med i kampagnen 2019/2020

Gør som over 4000 skoleklasser gjorde sidste år: Tilmeld dig Sæt Skolen i Bevægelses kampagne og modtag gratis materiale i løbet af skoleåret.

Årets kampagne har tre nedslag:

Tilmelder du dig inden 1. september får du tilsendt plakaten "Bevægelsesblomsten", der sætter fokus på, hvordan bevægelsen kan tale direkte ind i dit faglige indholdsområde i fagene. 

Til november/december får du tilsendt vores Bevægelsesjulekalender med sjove brain breaks til hver skoledag i december.

Til foråret får du direkte adgang til vores nye og brugervenlige øvelsesdatabase, der tager afsæt i en faglig kategorisering af bevægelsesaktiviteterne på baggrund af bevægelsesblomsten.

Samlet set er der altså endnu et bevægelsesrigt skoleår i vente med Sæt Skolen i Bevægelse.

OBS. Du kan tilmelde dig kampagnen hele skoleåret. Du skal også tilmelde dig, selvom du har været tilmeldt kampagnen sidste år, da vi til hvert skoleår sletter hele vores database med tilmeldte lærere, pædagoger og andre interesserede. Du er ikke tilmeldt kampagnen for Sæt Skolen i Bevægelse, fordi du modtager Ugens øvelse.

Tilmeld dig kampagnen 19/20