Julekalender

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Julekalender i december


I julemåneden er der atter bevægelseskalender på programmet.

Julekalenderen består af en låge for hver skoledag i december, som gemmer på sjove brain breaks, der illustreres med et videoeksempel og tekst. Det sker ud fra temaet ”Hvad er bevægelse?”, hvor eleverne skal gætte hvilken bevægelseskategori, der gemmer sig under dagens låge. Og med den tilsendte pointtavle kan de holde øje med, hvem der gætter flest bevægelseskategorier rigtigt.

Tilmeld dig kampagnen 19/20