Tilmelding

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Tilmelding

Hvis du vil være en del af Sæt Skolen i Bevægelse kampagnen 19/20 skal du udfylde nedenstående skema med nogle få oplysninger. Dette skal du også gøre, såfremt du har været tilmeldt kampagnen sidste år, da vi til hvert skoleår sletter hele vores database med tilmeldte lærere, pædagoger og andre interesserede.

Når du har udfyldt skemaet, får du tilsendt en mail med bekræftelse af din tilmelding til Sæt Skolen i Bevægelse kampagnen 2019/2020.