Tilmeldte 2019-20

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Tilmeldte skoler og klasser i skoleåret 2019/20

Hvis du klikker på et af de nedenstående link kan du se, hvilke skoler og klasser der er tilmeldt Sæt Skolen i Bevægelse i skoleåret 2019/2020. Listen tager afsæt i skolerne i alfabetisk rækkefølge. Ud for de respektive skoler kan du se, hvilke klasser der er blevet tilmeldt som fx.:

Sønderskolen, 3.a

Sønderskolen 3.b

Sønderskolen, 6.b

Sønderskolen, 7. kl

I nogle tilfælde har klasserne ingen betegnelse (fx 7. kl.). Det skyldes, at dette ikke er blevet opgivet af den kontaktperson, der har tilmeldt klassen.

Denne liste er opdateret den 20.11.2019.