Kurser

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Kurser i boglig undervisning med bevægelse

Hvad enten du er lærer eller pædagog kan du få inspiration til at arbejde med bevægelse i de boglige fag fra Sæt Skolen i Bevægelse. Vi kommer ud og afholder kurser lokalt på skoler - en eller flere sammen - eller for hele kommuner.

 

Vi tilbyder følgende kurser:

Bevægelse integreret i undervisningen: Skab bevægelse med kvalitet

Formålet med kurset er at give deltagerne konkrete didaktiske værktøjer til at målrette bevægelsen egen undervisning. Der søges at skabe en bevidsthed omkring, hvilke bevægelsestyper og hvilket fagligt indhold, der spiller godt sammen, så bevægelse fremmer læringen mest muligt.

Bevægelse med elevinddragelse: Få engagerede elever i bevægelse

Formålet med kurset er at få viden om og kendskab til arbejdet med elevinddragelse med henblik på at øge elevernes motivation, trivsel og læring. Kurset har til hensigt at give indsigt i, hvordan man som underviser kan nuancere bevægelsesbegrebet og foretage et bevidst valg af bevægelsestype i undervisningen. Deltagerne introduceres for B-boxen, som er et digitalt værktøj til aktivitetsudvikling.

Bevægelse med og uden faglig kobling: Et kombineret kursus

Formålet med kurset er at få konkrete didaktiske værktøjer til at målrette bevægelsen egen undervisning, så det faglige indhold understøttes bedst muligt. Desuden giver kurset indsigt i, hvordan man som underviser kan nuancere bevægelsesbegrebet og foretage et bevidst valg af bevægelsestype i undervisningen.

Alle disse tre kurser er en blanding af praksis og teori med masser af bevægelsesaktiviteter.

Læs mere om tilmelding og priser på alle vores kurser her.

 

Mere information 

Kontakt Kursusafdelingen på mail kurser@skoleidraet.dk eller telefon 2988 4781.