Vær med i Sæt Skolen i Bevægelse

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser


Kampagne eller kurser, så er I med!

Det er nemt at være med i Sæt Skolen i Bevægelse, og I bestemmer selv på hvilket niveau, I vil sætte ind.

Den nemme start

Har I lyst til at sætte fokus på bevægelsen i løbet af året for at holde gejsten, er det en god start at tilmelde en eller flere klasser til vores kampagne. I kan hoppe med på den året rundt og afhængig af, hvor tidligt på skoleåret I tilmelder jer, så får I løbende tilsendt materialer til kampagnens forskellige nedslag. Læs mere om at deltage i kampagnen
Med kampagnen kan I få et fællesskab omkring bevægelsen på en årgang, et trin eller hele skolen.

Garanti for inspiration og godt humør

Har I brug for at blive inspireret og få et fælles afsæt, så er vores kurser en super mulighed. Vi kommer ud til jer og laver kursusundervisning i bevægelse og kobler relevant teori på. Her ser I i egne omgivelser, hvordan bevægelse og læring smelter sammen. Få smil på læben og motivation til at gå igang. Alene eller sammen med en kollega!
Læs mere og bestil et kursus.