Konkurrencer

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Kunne din klasse tænke sig at vinde lækre præmier? I løbet af kampagnen har du mulighed for at deltage i indtil flere konkurrencer.

Bevægelsesfabrikken

I løbet af aktivitetsugen kan 0.-6. klasse designe og indspille deres egen bevægelseshistorie. Vi præmierer 5 skøreste og mest aktive bevægelseshistorier med fede præmier.

Man kan vinde en af følgende præmier: pingvinpakke, alfabettæppe, krokodillehop, knightbattle eller en musikpakke.

         

 

Første vinder blev 3.a fra Sødalskolen, hvor Najma og Selma har sammensat og speaket historien "Tyven i Supermarkedet"

Udskolingens yndlingsøvelse

I arbejdet med vores udskolingsmateriale skal de ældste elever selv være med til at udvikle aktive faglige øvelser. Film klassens favoritøvelse og opload den til Dansk Skoleidræts facebookside eller mail den direkte til os på ssib@skoleidraet.dk - senest onsdag d. 24. maj. Så deltager I i konkurrencen om et bordfodboldbord til klassen. Husk at skrive skole, klasse og øvelsens navn.

Ugekasser – lodtrækning blandt alle klasser

I hver aktivitetsuge bliver der trukket lod blandt alle klasser, som har tilmeldt sig til kampagnen. Vinderne får direkte besked.

Alle vinderne får en stor 12-sidet terning, udendørstalskiver og et twisterspil.

    

Vinderen af uge 17, er: 3.b fra Bakkeskolen Kolding

Vinderen i uge 18, er: 5.s fra Aabybro Skole

Vinderen i uge 19, er: 8.c fra Ulkebøl Skole

Vinderen i uge 20, er: 7.e fra Sanderumskolen

Held og lykke.

Relaterede projekter