Bevægelses-julekalenderen

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Sæt gang i december!

 

Få en sjov bevægelsespause i undervisningen gennem julemåneden med årets bevægelses-julekalender fra Sæt Skolen i Bevægelse.

Julekalenderen er i år i nyt design og med nyt indhold. Bag lågerne gemmer sig denne gang en spændende, sammenhængende julefortælling, som frister til at åbne en ny låge hver skoledag. 

Bevægelses-julekalenderen vil bestå af en fysisk kalender og en online-version med lydklip med historien, som klassen lytter og bevæger sig til igennem den hyggelige december måned. 

Tilmeld dig senest mandag den 13. november for at modtage kalenderen inden den 1. december.

Sådan får du kalenderen 

Du kan modtage julekalenderen på to måder:

1) Du tilmelder dig kampagnen for Sæt Skolen i Bevægelse og får ud over julekalenderen tilsendt materiale til vores aktivitetsuger i foråret. HELT GRATIS.

Få bevægelses-julekalenderen via tilmelding til Sæt Skolen i Bevægelse kampagne

2) Du bestiller julekalenderen i webshoppen, og betaler selv for fragt og ekspeditionsgebyr. Julekalenderen udbydes, så længe lager haves.

Bestil bevægelses-julekalenderen i vores webshop