Sådan gør du

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Tilmelding

Kampagnen tilmeldes nemt ved at udfylde nogle få felter. Når du har fundet din skole i tilmeldingsfeltet, kan du hurtigt se hvilke andre klasser på din skole, der også er med i år. Du kan tilmelde alle de klasser, du har lyst til, så hvad med at snakke med dine kollegaer, så det bliver et fælles projekt?

Vælg uge

Ved tilmeldingen skal du finde ud af, hvilken uge du ønsker at afholde jeres aktivitetsuge. Du kan vælge mellem ugerne 18-21 i 2018. I kunne på skolen aftale en fælles uge, hvor I kan motivere og bevæge hinanden.

Få flere gode råd om, hvordan I implementerer det på jeres skole.

Det får du

Ved tilmelding får du tilsendt en synlig bevægelse-plakat i A3, der kan printes og hænges op i klassen og et forældrebrev direkte til din mailbox. Senere får du tilsendt en fysisk urskive samt materiale rettet mod det klassetrin, du har tilmeldt.

Læs om materialet her