Til festivalchefen

Jeg er interesseret
 • Inspiration til din undervisning

  I 2015 og 2016 har vi modtaget materiale, der uden problemer tåler at blive delt. Tag et kig og find noget nyt til din undervisning.

  Inspiration til undervisningen
 • Hæfter med teambuilding- og samarbejdsøvelser

  Hent hæfterne med de mange gode forslag til samarbejdsøvelser for klassen, årgangen, valgholdet eller i en helt fjerde sammenhæng.

  Kompendie - 9 sjove aktiviteter Kompendie - Samarbejdsøvelser
 • Find en festival nær dig

  Få er hurtigt overblik over Dansk Skoleidræts kredse og søg i din egen kreds efter Skoleidrættens Forårsfestival.

  Kreds-oversigt

Materialer til download...

Herunder er samlet en række ressourcer, der kan hjælpe den enkelte festivalchef eller andre vigtige personer omkring planlægningen af Skoleidrættens Forårsfestival.

Festival-guide

Hent festival-guiden her. Den er tiltænkt som hjælp og huskeliste til festivalchefen.
Her ligger udkast til velkomst-tale.
Hent det hurtige overblik (sidste side i festivalguiden) her.

Brev til foreninger

Info-brev til foreningerne kan hentes her.

Foreningsguide

Hent foreningsguiden her og få gode råd til foreningens deltagelse på Skoleidrættens Forårsfestival

Aktivitetsbeskrivelse

Dokumentet til aktivitetsbeskrivelse samt angivelse af færdigheds- og vidensområder kan hentes her. Dokumentet er tiltænkt festival-aktørerne, fx. de lokale idrætsforeninger.

Invitation til lærere/klasser/skoler

Kom nemt i mål med at invitere de lokale skoler og/eller klasser der normalt samarbejdes med omkring forskellige idrætslige aktiviteter ved at hente invitations-skabelonen her.

Lærer-/holdlederguide

Hent lærer-/holdlederguiden, der let giver tilkaldevikaren et hurtigt overblik over hvad der kræves denne dag. Der vil selvfølgelig være lokale forhold der afviger fra indholdet i guiden, men overordnet giver den et godt billede. 

Oversigtskort

Se tre eksempler på oversigtskort over en festival. Der er naturligvis stor forskel på de tre kort, men det er præcis pointen. Klik på de følgende links for at se hhv. eksempel 1eksempel 2 og eksempel 3.

Info-brev til deltagere og foreninger

Vi har tilpasset et eksempel på baggrund af det gode og store stykke arbejde Lars og Torben fra Bornholm lavede i 2015 (men det holder stadig!). Denne skabelon indeholder tidsplan, aktivitetsoversigt, deltagerliste, rotationsplan og et oversigtskort. Skabelonen tilpasser I forholdsvis hurtigt til Jeres egen festival. Hent skabelonen her.