Hvad siger andre?

Jeg er interesseret
 • Inspiration til din undervisning

  I 2015 og 2016 har vi modtaget materiale, der uden problemer tåler at blive delt. Tag et kig og find noget nyt til din undervisning.

  Inspiration til undervisningen
 • Hæfter med teambuilding- og samarbejdsøvelser

  Hent hæfterne med de mange gode forslag til samarbejdsøvelser for klassen, årgangen, valgholdet eller i en helt fjerde sammenhæng.

  Kompendie - 9 sjove aktiviteter Kompendie - Samarbejdsøvelser
 • Find en festival nær dig

  Få er hurtigt overblik over Dansk Skoleidræts kredse og søg i din egen kreds efter Skoleidrættens Forårsfestival.

  Kreds-oversigt

Hvad siger deltagerne?

”Det var en rigtig god dag. Eleverne nød at få lov til at prøve nogle andre idrætsgrene end det de plejer at gå til, eller kender til. De gav sig max alle de elever vi havde med, selv de elever der normalt ikke altid gider den almindelige idrætsundervisningen”

Lærer på Seden Skole

 

Mine elever var rigtig glade for at være med. Da jeg dagen efter kom ind i klasseværelset, sagde én af mine elever: "Tak for i går. Det var rigtig godt, at du tog os med". Det er altså ikke så ofte, at elever siger "tak for i går". 

En anden positiv historie er, at en af mine elever, som bruger meget tid med sin computer, nu vil melde sig til atletik i fritiden”

Lærer på Rasmus Rask-skolen

Hvad er der skrevet om festivalerne?

Herunder finder du både et direkte link til fire artikler hentet fra Idræt I Skolen samt et link til siderne i PDF-format.

Se også videoerne herunder.