Inspiration til Idrætsfaget

Få inspiration og didaktiske værktøjer
 • Få inspiration til Motionsdagen

  Gennem årene er der udviklet en række materialer til anvendelse på Skolernes Motionsdag. Her på siden er der masser af gratis inspiration til fx program og aktiviteter. Find dem under Inspiration til Motionsdagen.

  Inspiration til Motionsdagen
 • Få Danse-dugen gratis

  Du kan lige nu få det didaktiske redskab Danse-dugen til dans og udtryk gratis - du betaler kun kr. 75,- for fragt og ekspeditionsgebyr. Det eneste, du skal gøre, er at svare på seks spørgsmål om din idrætsundervisning.

  Svar på spørgsmål - få gratis Danse-dug
 • Få nyheder, tip og baggrund om idrætsfaget

  Modtag Dansk Skoleidræts nyhedsbrev, og hold dig opdateret med udviklingen indenfor idrætsfaget, få forslag til pensum og inspiration til mere bevægelse i skoledagen fra Dansk Skoleidræts mange projekter.

  Nyhedsbrev

Inspiration til Idrætsfaget

Skolernes Motionsdag kan blive mere end en éndags-event.
Hos Dansk Skoleidræt opfordrer vi til at tænke dagen ind i idrætsundervisningen. 
Derfor udvikler vi temamaterialer til motionsdagen samt didaktiske værktøjer på baggrund af indholdsområderne fra Fælles Mål i idræt.

 

Didaktiske værktøjer

Siden 2016 har der været et større fokus på at udvikle didaktiske værktøjer i form af duge til anvendelse i idrætsundervisningen. I 2016 blev Boldspilsdugen udviklet, mens Kropsbasisdugen blev lanceret i 2017. I 2018 bliver indholdsområdet ”Dans og udtryk” omdrejningspunktet for Skolernes Motionsdag, hvorfor der i år er udviklet ”Danse-dugen”.