Skolerne Motionsdag i idrætsundervisningen

Få inspiration og didaktiske værktøjer
 • Få inspiration til idrætsundervisningen

  Gennem årene er der udviklet en række materialer i forbindelse med Skolernes Motionsdag, og her på siden er der masser af gratis forslag til f.eks. aktiviteter. Find dem under inspiration og materialer.

  Inspiration og materialer
 • Didaktisk værktøj til boldspil

  Bestil boldspilsdugen i webshoppen. kan Dugen måler 130 x 130 cm, og den koster 150 kr. pr. styk, og den enkelte skole kan maksimalt bestille fem styk. Der opkræves porto og ekspeditionsgebyr jf. Dansk Skoleidræts handelsbetingelser.

  Webshop
 • Få nyheder, tip og baggrund om idrætsfaget

  Modtag Dansk Skoleidræts nyhedsbrev, og hold dig opdateret med udviklingen indenfor idrætsfaget, få forslag til pensum og inspiration til mere bevægelse i skoledagen fra Dansk Skoleidræts mange projekter.

  Nyhedsbrev

Brug Skolernes Motionsdag i idrætsundervisningen

Skolernes Motionsdag kan blive mere er mere end en éndags-event.
Hos Dansk Skoleidræt opfordrer vi til at tænke dagen ind i idrætsundervisningen.
Derfor udvikler vi temamaterialer til motionsdagen på baggrund af indholdsområderne fra Fælles Mål i idræt. I 2017 bliver det indholdsområdet ”Kropsbasis”, der bliver omdrejningspunktet for Skolernes Motionsdag

Nye materialer på vej

Med udgangspunkt i indholdsområdet "Kropsbasis" har Dansk Skoleidræt i samarbejde med Bodil Borg Høj produceret det didaktiske værktøj ”Kropsbasisdugen”.
Kropsbasisdugen er produceret således at, både elever og lærere kan anvende den før, under og efter en aktivitet/forløb/undervisningstime. Se mere om Kropsbasisdugen her

Få mere inspiration til idrætsfaget