Fakta om Skolesport

Prøv Skolesports materialer
 • Få mere end 70 lege gratis

  Legene udfordrer børnene på deres motoriske færdigheder - ud fra en legende tilgang. Se alle legene med beskrivelser og film.

  Legekatalog
 • Nyhedsbrev og gratis materialer

  Nyhedsbrevet kommer ca. fire gange årligt og indeholder generelle informationer og nyheder. Modtag gratis materialer fra Skolesport MOTORIK, ekstramateriale til Junioridrætslederuddannelsen og "Jorden Rundt med Skolesport"

  Tilmeld dig Skolesports nyhedsbrev Gratis materialer
 • Kurser og udstyr til Skolesport

  Du kan komme på kursus i Skolesport MOTORIK og Junioridrætslederuddannelsen. Du kan også købe merchandise og godt Skolesports-udstyr i Dansk Skoleidræts webshop.

  Webshop

Fakta om Skolesport

Mere end 170 skoler fordelt på mere end halvdelen af landets kommuner er med i Skolesport, hvor idrætsusikre elever hver dag får mod til mere bevægelse.

Oversigt over Skolesports netværk og deltagende skoler og kommuner ses på kortet, der opdateres løbende.  

Hvis du har Skolesport på din skole eller i din kommune, så er I automatisk med i Skolesports netværk. Her får I tilbud om forskellige aktiviteter, der kan styrke, udvikle og optimere jeres arbejde med Skolesport. Læs mere om netværkskurser her.

Hvert år udfylder Skolesports-skoler et målsætningsskema, som I finder i menuen til venstre.

Skolesport er en del af programmet Sunde Børn Bevæger Skolen, som er et samarbejde mellem TrygFonden og Dansk Skoleidræt. Det overordnede mål med programmet er, at flere børn og unge bevæger sig mere og grundlægger sunde vaner tidligt i livet.

 

Hent faktaark - fysisk aktivitet og trivsel