Skolesport

Mod til mere bevægelse

Få et bevægelseskoncept der særligt tilgodeser de idrætsusikre børn og let kan indgå i den understøttende undervisning, i bevægelsesbånd eller i SFO.

Prøv Skolesports materialer
 • Få mere end 70 lege gratis

  Legene udfordrer børnene på deres motoriske færdigheder - ud fra en legende tilgang. Se alle legene med beskrivelser og film.

  Legekatalog
 • Nyhedsbrev og gratis materialer

  Nyhedsbrevet kommer ca. fire gange årligt og indeholder generelle informationer og nyheder. Modtag gratis materialer fra Skolesport MOTORIK, ekstramateriale til Junioridrætslederuddannelsen og "Jorden Rundt med Skolesport"

  Tilmeld dig Skolesports nyhedsbrev Gratis materialer
 • Kurser og udstyr til Skolesport

  Du kan komme på kursus i Skolesport MOTORIK og Junioridrætslederuddannelsen. Du kan også købe merchandise og godt Skolesports-udstyr i Dansk Skoleidræts webshop.

  Webshop

Skolesport - giver bevægelsesglæde!

Skolesport er idrætslege, motorisk træning og bevægelse tilpasset gruppen af idrætsusikre børn. Eleverne får positive oplevelser med kropslig udfoldelse gennem skræddersyede idrætsaktiviteter og motorikforløb.

Nyt undervisningsmateriale sætter bolden i fokus
Bolden er verdens bedste legetøj, og det er netop den legende tilgang, som er central i MEDSPIL, hvor boldspillet er mere end regler, baner og krav. 

Materialet bygger på princippet om netop medspil, som kort fortalt fokuserer på at mindske modstand og højne elevens oplevelse af at mestre - sammen med andre.

Materialet udkom i efteråret 2018, og det inviterer alle børn ind i boldens legende univers og præsenterer børnene for boldens og spillenes alsidige muligheder. 

Bestil bogen her

 

Læs desuden den flotte anmeldelse af MEDSPIL på folkeskolen.dk her

Skolesport - derfor!

 • Er et enkelt bevægelseskoncept for bh.klasse-6. klasse, der tilgodeser de idrætsusikre børn. 
 • Styrker elevernes trivsel, bevægelsesglæde og inklusion
 • Foregår i løbet af skoledagen eller i SFO-tid
 • Tilbyder "Skolesport MOTORIK" - et materiale til arbejdet med elevernes motoriske udvikling
 • Uddanner Junioridrætsledere som rollemodeller og ressourcer på skolen

Download folder om Skolesport: