Kurser for Skolesports-skoler

Prøv Skolesports materialer
 • Få mere end 70 lege gratis

  Legene udfordrer børnene på deres motoriske færdigheder - ud fra en legende tilgang. Se alle legene med beskrivelser og film.

  Legekatalog
 • Nyhedsbrev og gratis materialer

  Nyhedsbrevet kommer ca. fire gange årligt og indeholder generelle informationer og nyheder. Modtag gratis materialer fra Skolesport MOTORIK, ekstramateriale til Junioridrætslederuddannelsen og "Jorden Rundt med Skolesport"

  Tilmeld dig Skolesports nyhedsbrev Gratis materialer
 • Kurser og udstyr til Skolesport

  Du kan komme på kursus i Skolesport MOTORIK og Junioridrætslederuddannelsen. Du kan også købe merchandise og godt Skolesports-udstyr i Dansk Skoleidræts webshop.

  Webshop

Kurser for Skolesports-skoler

Dansk Skoleidræt tilbyder mange forskellige kurser, hvor særligt fire af dem, har stor relevans for skoler med Skolesport.

Læs mere her under og klik videre til kursuskataloget, hvor I finder en længere beskrivelse samt praktisk information om tid, sted, pris osv. Følg linket under hver af de korte beskrivelser.

Motorik for indskoling og mellemtrin

Formålet med kurset er at klæde det pædagogiske personale i indskoling og mellemtrin på til at arbejde systematisk med at styrke børnenes grovmotoriske færdigheder og derigennem hjælpe børnene til at indgå i en skoledag med bevægelse. Læs mere.

MEDSPIL - boldspil for ALLE

Deltagerne opnår et indblik i materialets inkluderende boldspil og afprøver i praksis spillenes muligheder, således at en kvalitetsfuld boldundervisning kan lykkes i den daglige undervisning. Læs mere.

Junioridrætsleder - læreruddannelsen

Formålet med kurset er at give deltagerne en grundig indsigt i materialet Junioridrætslederuddannelsen, udviklet af Dansk Skoleidræt med henblik på at oprette Junioridrætslederuddannelsen som underviser efterfølgende på egen skole/i egen kommune. Læs mere.

Junioridrætsleder - inspirationsdag

Formålet med inspirationsdagen er at inspirere med nye lege og aktiviteter, så motivationen hos Junioridrætslederne fastholdes. Læs mere.

Skolesports netværkskursus

Indholdet for de to timer vil være hhv. en introduktion til Skolesports nyeste undervisningsmateriale MEDSPIL - boldspil for alle, med praksisøvelser og netværkssparring. Kurserne er forbeholdt Skolesports netværk.

Kursuskalender

 1. 25.
  aug.
  2020
 2. 10.
  nov.
  2020
 3. 07.
  dec.
  2020
 4. 04.
  feb.
  2021
 5. 08.
  jun.
  2021