Sådan får I Skolesport

Prøv Skolesports materialer
 • Få mere end 70 lege gratis

  Legene udfordrer børnene på deres motoriske færdigheder - ud fra en legende tilgang. Se alle legene med beskrivelser og film.

  Legekatalog
 • Nyhedsbrev og gratis materialer

  Nyhedsbrevet kommer ca. fire gange årligt og indeholder generelle informationer og nyheder. Modtag gratis materialer fra Skolesport MOTORIK, ekstramateriale til Junioridrætslederuddannelsen og "Jorden Rundt med Skolesport"

  Tilmeld dig Skolesports nyhedsbrev Gratis materialer
 • Kurser og udstyr til Skolesport

  Du kan komme på kursus i Skolesport MOTORIK og Junioridrætslederuddannelsen. Du kan også købe merchandise og godt Skolesports-udstyr i Dansk Skoleidræts webshop.

  Webshop

Konceptet er fleksibelt og trivselsfremmende

I kan organisere Skolesport på forskellige måder, så alle børn får mulighed for gode oplevelser med bevægelse. Skolesport kan tilbydes til alle børn i en klasse, årgang eller SFO. Skolesport kan også tilbydes til udvalgte børn, der har brug for trygge rammer, så de får mod til mere bevægelse. 

Skolen kan etablere Skolesport på egen hånd - enten i løbet af skoledagen eller i SFO-tid. Initiativet kan tages af en lærer, pædagog eller SFO-/skoleleder ud fra ønsket om en stærkere indsats ift. bevægelse som middel til øget trivsel, bevægelsesglæde og inklusion blandt børnene.

Kommunen kan tage initiativet med udgangspunkt i et koordineret projekt for flere eller alle kommunens skoler. 

Projektledelsen står klar til at hjælpe jer godt igang og sammen finder vi ud af om det er et møde, et kursus eller andet, I skal begynde med, for at etablere Skolesport hos netop jer. 

Kontakt projektledelsen for at komme igang