Sagt om Skolesport

Prøv Skolesports materialer
 • Få mere end 70 lege gratis

  Legene udfordrer børnene på deres motoriske færdigheder - ud fra en legende tilgang. Se alle legene med beskrivelser og film.

  Legekatalog
 • Nyhedsbrev og gratis materialer

  Nyhedsbrevet kommer ca. fire gange årligt og indeholder generelle informationer og nyheder. Modtag gratis materialer fra Skolesport MOTORIK, ekstramateriale til Junioridrætslederuddannelsen og "Jorden Rundt med Skolesport"

  Tilmeld dig Skolesports nyhedsbrev Gratis materialer
 • Kurser og udstyr til Skolesport

  Du kan komme på kursus i Skolesport MOTORIK og Junioridrætslederuddannelsen. Du kan også købe merchandise og godt Skolesports-udstyr i Dansk Skoleidræts webshop.

  Webshop

Fra SBBS netværksdag i Ringsted marts 2017 blev skolesportsledere fra Ishøj fulgt af TV-Ishøj. Se her:

 

"SFO børnene er meget glade for Skolesport, og nyder at de store elever vil lave noget sammen med dem...Det er en stor succes, for alle parter. De store synes også det er sjovt, og giver udtryk for at de kan bruge, dét at stille sig op foran andre og forklare/vise noget i alle andre fag"

Britt Christophersen, Skolesportsleder Nordvestskolen, Lolland.

 

"Med Skolesport MOTORIK kurset, og det øvelseshæfte, der fulgte med, har jeg fået et rigtig godt redskab til at spotte de børn, der har motoriske udfordringer. Af og til afslører øvelserne nogle børn, hvor jeg slet ikke tidligere har været opmærksom på, at de kunne have svært ved basismotorikken."

Lisbeth Brixen, SFO-leder, Vejlefjordskolen, Hedensted Kommune

 

”Vi når børn, som ellers ikke får en positiv oplevelse med at bruge deres krop”
Torben Krogh Johansen, Skolesports tovholder Ringsted Kommune

 

”Skolesport fanger de børn, der måske ikke af sig selv vil melde sig til en sportsaktivitet”
Katrine Bové, skolesportsleder Sdr. Bjert Centralskole

 

"Skolesport er et godt tilbud på skolen, fordi vi får fat i nogle andre børn end dem, vi normalt ser i hallen. For vores junioridrætsledere er det også meget lærerigt. Både i forhold til hvordan man udvikler aktiviteter, men også den sociale interaktion med de mindre børn."

Allan Schiøler Linck Voetmann, Skolesportsleder, Gåsetårnsskolen afd. Ørslev, Vordingborg Kommune.