Skolesport MOTORIK

Prøv Skolesports materialer
 • Få mere end 70 lege gratis

  Legene udfordrer børnene på deres motoriske færdigheder - ud fra en legende tilgang. Se alle legene med beskrivelser og film.

  Legekatalog
 • Nyhedsbrev og gratis materialer

  Nyhedsbrevet kommer ca. fire gange årligt og indeholder generelle informationer og nyheder. Modtag gratis materialer fra Skolesport MOTORIK, ekstramateriale til Junioridrætslederuddannelsen og "Jorden Rundt med Skolesport"

  Tilmeld dig Skolesports nyhedsbrev Gratis materialer
 • Kurser og udstyr til Skolesport

  Du kan komme på kursus i Skolesport MOTORIK og Junioridrætslederuddannelsen. Du kan også købe merchandise og godt Skolesports-udstyr i Dansk Skoleidræts webshop.

  Webshop

Skolesport MOTORIK 

- når motorik er leg for både stor og lille!

Den motoriske indsats er grundlæggende i arbejdet med at understøtte de idrætsusikre børn. Med motorik-materialet fokuseres på de grundmotoriske færdigheder, som udfordres og udvikles gennem genkendelige øvelser og lege i et univers, hvor alle børn anerkendes og inkluderes.

Skolesport MOTORIK henvender sig specielt til lærere og pædagoger og kan bruges i Skolesport, i understøttende undervisning, bevægelsesbånd og SFO.

Materialet består af 24 lektioner á 45 min. varighed og er opbygget over tre progressionsniveauer. Lektionerne kan gennemføres kronologisk eller efter ønske.
Til hver lektion findes desuden en QR-kode, som giver adgang til legekataloget.

Materialet kan købes i Dansk Skoleidræts webshop.

Bestil gratis indholdsoverblik og én lektion ud af 24 lektioner fra Skolesport MOTORIK-materialet her.

Skolesport MOTORIK  - fra virkeligheden!

På Arresø Skole i Frederiksværk arbejder de målrettet med børnenes motoriske udvikling med udgangspunkt i materialet Skolesport MOTORIK. Se filmen her.