Sagt om Styr på Sundheden

Kom hurtigt igang
 • Inspiration til din sundhedsundervisning

  Gå på opdagelse i vores materialer, og find inspiration til din sundhedsundervisning.

  Få inspiration og materialer
 • Få besøg af Styr på Sundheden

  Hvis I som skole vil lave et fælles løft af sundhedsundervisningen, kommer vi gerne ud og hjælper jer godt i gang. Ring, og hør nærmere.

  Kontakt
 • Sundhed, Bevægelse og læring

  Hvorfor giver struktureret arbejde med sundhed og bevægelse bedre læring? Bliv klogere på sammenhængen i Sunde Børn Bevæger Skolens faktaark.

  Faktaark
 • Sundhedskassen

  Sundhedskassen indeholder ny og spændende inspiration til din sundhedsundervisning.

  Bestil Sundhedskassen

Sådan siger andre om Styr på Sundheden

 

Christian Handberg Clift, viceskoleleder på Vestre Skole i Svendborg

Med Styr på Sundheden fik vi sat sundhed i system og bredt begrebet ud med venskab, trivsel osv. Det er blevet en del af vores DNA, og noget vi generelt tænker i. Dét med at der ligger faste forløb, som man kan gå lige til, det er en kæmpe gave. Styr på Sundheden er vores udgangspunkt for at opfylde faghæfte 21. Det er et fantastisk projekt at være en del af. 

Ane Kryger, skolelærer på Vestre Skole i Svendborg

Styr på Sundheden kræver næsten ingen forberedelsestid. Der står jo nærmest i materialet, hvad man skal sige, så det er meget let at gå til. Det er overskueligt og gennemarbejdet, og så kan man jo udvælge det, man synes der er brug for eller tilføje selv.  Sundhedsstjernen giver særligt god mening. Det er så godt at få visualiseret sundhed for børnene og så have de her nedslagspunkter. Den giver et godt overblik og gør det nemmere for os at tilgå.

Katrine Damkier, skolelærer på Kirstinebjergskolen i Fredericia

Materialet (fra Styr på Sundheden) har været enormt dejligt og let tilgængeligt i forhold til at gøre brug af det i klassen. Fordi det står meget tydeligt beskrevet, at det her skal du bruge, det her skal du forberede, og det her er skridtene, du skal igennem. Det er jo ligesom forberedelsestiden, der er afgørende som lærer, så det er ret vigtigt, at der er noget at tage udgangspunkt i, så vi ikke alle 15 skal opfinde den dybe tallerken hver gang, vi skal lave noget.

Astrid Helgeland, elev på Kirstinebjergskolen i Fredericia

Jeg synes, at sundhed er vigtigt og noget af det, der skal prioriteres højest her på skolen. Det er vigtigt, at man lærer om det, mens man går i skole, og at det ikke er noget, man skal lære senerehen. Nu sætter vi os en masse mål (med materialet fra Styr på Sundheden), og det er jo ikke sikkert, at det kommer til at ske med det samme. Men lige meget hvad, så er det helt klart noget, folk vil tænke over.