Belønningsdage

Jeg er interesseret
 • Faktaark om bevægelse

  Seks forskellige faktaark giver overblik over rækken af positive effekter, som fysisk aktivitet har på fx den kognitive, motoriske, sociale og mentale udvikling.

  Faktaark
 • Undersøgelser om bevægelse i skolen

  Læs undersøgelserne udarbejdet af Oxford Research for Dansk Skoleidræt og TrygFonden.

  Undersøgelser om bevægelse i skolen
 • Temauge om sundhed og bevægelse

  Skal du lave temauge om sundhed og bevægelse? Få en række gode forløb og aktivitetsforslag, der fungerer på tværs af emner, klasser og årgange.

  Temauge - Sundhed og Bevægelse

Fede belønningsdage i foråret 2021

Der er dagligt en masse unge mennesker, der gør en kæmpe indsats for at sætte deres yngre skolekammerater i bevægelse. Det er de friske elever i Legepatruljen og GameBoosters og junioridrætslederne fra Skolesport. 


I foråret 2021 arrangerer Dansk Skoleidræt traditionen tro en række fede belønningsdage. Hvis I som skole gerne vil anerkende jeres elever for deres store arbejde, så giv dem denne fede dag, hvor de får lov at være i centrum.

 

Hvornår:
Belønningsdagene for 2021 er endnu under udarbejdelse. De vil blive fordelt rundt omkring i landet, og vi informerer bredt, når tilmeldingen åbner.

 

Hvad:
Alle dage er fra kl. 9.30-14.00. Dagen er et idrætsarrangement med masser af sjove lege/aktiviteter og idrætsoplevelser, som med garanti også sætter gang i lattermusklerne.

Hvem:
Skoler, der har Legepatrulje, GameBoosters og Skolesport kan deltage i en af belønningsdagene. Skolen bestemmer selv hvem og hvor mange elever, man ønsker at sende af sted.

Der skal dog mindst deltage én voksen.

Tilmelding:
Ved spørgsmål kontakt, Projektleder Ann-Karina Overlade på ako@skoleidraet.dk