Aktivitetshjulet

Jeg er interesseret
 • Faktaark om bevægelse

  Seks forskellige faktaark giver overblik over rækken af positive effekter, som fysisk aktivitet har på fx den kognitive, motoriske, sociale og mentale udvikling.

  Faktaark
 • Bevægelse i skoledagen 2016

  Læs den store populationsundersøgelse Bevægelse i skoledagen 2016 udarbejdet af Oxford Research for Dansk Skoleidræt og TrygFonden.

  Bevægelse i skoledagen 2016
 • Kom til SBBS netværkskonference

  Dansk Skoleidræt og TrygFondens slår dørene op for den landsdækkende netværkskonference for skoler, der er med i Sunde Børn Bevæger Skolen. Det sker den 22. marts i Ringsted Sportscenter.

  Netværkskonference 2017

Aktivitetshjulet

Aktivitetshjulet er et didaktisk værktøj, som er udviklet til Sunde Børn Bevæger Skolen i samarbejde med idrætsdidaktiker Mads Hovgaard. 

Aktivitetshjulet er et værktøj, du kan bruge til at beskrive, analysere og udvikle aktiviteter. Det være sig aktiviteter med idræt og bevægelse, men også læringsaktiviteter kan du give en tur med hjulet og få noget spændende ud af det. 

Dansk Skoleidræt anvender Aktivitetshjulet på tværs af projekterne i programmet Sunde Børn Bevæger Skolen – uanset formål, målgruppe, rum ect. Du vil derfor støde på hjulet i mange sammenhænge og forhåbentlig få lyst til at bruge det selv, sammen med elever eller kollegaer.

Se vores introduktionsfilm til Aktivitetshjulet her

Køb aktivitetshjulet som plakat eller sæt i vores webshop - se under kategorien diverse.

 

Magasinet Folkeskolen har anmeldt Aktivitetshjulet under overskriften "Aktivitetshjulet" sætter skolen i bevægelse.

Relaterede projekter