Netværk og konferencer

Kom med, når vi faciliterer netværk og konferencer inden for idræt og bevægelse i skolen. Uanset om du er lærer, pædagog, konsulent eller leder har vi noget til dig.

Se vores aktuelle netværk og konferencer her!
 • Bevægelse på Tværs Konference

  Bevægelse på Tværs konferencen afholdes 24. marts 2021 i Nyborg. Emnet er implementering af bevægelse i skolen. Konferencen er aktuel for både konsulenter, skoleledere og bevægelsesansvarlige koordinatorer på skolerne.

  Bevægelse på Tværs
 • Masterclass

  Masterclass er et netværk for alle lærere og pædagoger, der varetager funktionen som bevægelsesvejleder eller bevægelseskoordinator på skolerne. Masterclass afholdes i foråret 2021.

  Masterclass

Netværk og konferencer om bevægelse i skoledagen

I Dansk Skoleidræt faciliterer vi netværkssceancer og konferencer omkring idræt og bevægelse i skolen. Uanset om du er lærer, skoleleder, pædagog eller konsulent er der noget for dig. Fx byder vi på:

 • Bevægelse på Tværs - en dagskonference, hvor kommuner og skolens interessenter deler viden og erfaringer om arbejdet med at fremme sundhed og bevægelse for børn og unge i skolen.
 • Idrætslærernes Forum - to dages idrætskonference med en masse inspiration til idrætsfaget.
 • Masterclass - et netværk, hvor skolernes bevægelsesvejledere/-koordinator kan dele viden og erfaringer samt bidrage til udviklingen af bevægelse i de boglige fag.

Derudover kommer der løbende konferencer og netværk i forbindelse med fondsstøttede projekter. Se alle aktuelle netværk og konferencer i menuen til venstre.

Masterclass

Bevægelse på Tværs Konference

Idrætslærernes Forum