Find, stav og bevæg dig NY TIL SKÆRM!

Kom hurtigt i gang
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis øvelsesdatabase

  Dyk ned i øvelsesdatabasen og find mere end 150 konkrete øvelsesforslag til alle klassetrin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark.

  Øvelsesdatabase
 • Book et kursus

  Kom på kursus i bevægelse i undervisningen. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Bevægelse i undervisningen

Læreren har på forhånd bestemt sig for, hvilken bevægelse, der skal udføres, fx HOP. Før bevægelsen kan udføres, skal der findes forskellige ting i hjemmet, som alle starter med de bogstaver, der er med i HOP – eller som blot indeholde de bogstaver, der er med i HOP. Eleverne skal fx finde en handske, en olie og en prop. Antal gentagelser af bevægelsen kan eventuelt findes ved at kaste to terninger.

Variationer

Find på mange forskellige bevægelser.

Til de ældre elever, kan det være alle bogstaver fra de forskellige ting, der danner ordet til bevægelsen – og ikke nødvendigvis startbogstavet. Det vigtigste er, at ordet skal dannes på baggrund af en rebus.

 

Download hele øvelsen som pdf her.