Lad klemmet vandre

Kom hurtigt i gang
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis øvelsesdatabase

  Dyk ned i øvelsesdatabasen og find mere end 150 konkrete øvelsesforslag til alle klassetrin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark.

  Øvelsesdatabase
 • Book et kursus

  Kom på kursus i bevægelse i undervisningen. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Bevægelse i undervisningen

Eleverne ligger eller stiller sig i en cirkel. Hvis man ligger på gulvet, skal hovederne være ind mod midten. Hvis man står, skal alle kigge ind mod midten. Alle tager hinandens hænder og lukker øjnene. Den elev, som læreren/pædagogen prikker på skulderen, skal starte med at give et klem til ENTEN personen til højre for ham/hende ELLER personen til venstre for ham/hende. Personen, der har modtaget klemmet, skal nu sende det videre rundt i cirklen. Når man modtager et klem, sendes det videre i samme retning. Således vandrer klemmet, mens fokus er på at holde øjnene lukkede og lægge mærke til sidemandens håndtryk.

Progression 1: Når man modtager ét klem, sendes klemmet fortsat i samme retning, men hvis man nu modtager to klem, skifter klemmet retning og sendes den anden vej.

Progression 2: Læreren sætter to forskellige klem i gang på én gang ved at prikke to forskellige elever på skuldrene.

 

Download hele øvelsen som pdf her.