Længst væk NY TIL SKÆRM!

Kom hurtigt i gang
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis øvelsesdatabase

  Dyk ned i øvelsesdatabasen og find mere end 150 konkrete øvelsesforslag til alle klassetrin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark.

  Øvelsesdatabase
 • Book et kursus

  Kom på kursus i bevægelse i undervisningen. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Bevægelse i undervisningen

Alle elever lægger sig ned i planken, mens øvelsen forklares. Man kan evt. tage sin bærbar computer med ned på gulvet, så man stadig kan se på skærmen.

Øvelsen handler om, at alle elever skal løbe hen til det rum, der er længst væk fra, hvor de befinder sig nu. I rummet skal de finde en ting, som de tager med tilbage til skærmen. Man lægger sig i planke igen, når man er tilbage. Når alle elever er kommet tilbage, viser hver elev på skift en bevægelse med den ting, de har fundet. Det kunne være at kaste med den, trille med den, balancere med den, eller noget helt andet.

Variationer 

Der kan sættes forskellige rammer op, så den ting har en bestemt egenskab (fx mulighed for at kaste, trille eller lign.).

Lad eleverne hjælpe hinanden med at finde på bevægelser.

Lad eleverne prøve hinandens bevægelser, selvom det er med en anden ting, end den, de selv har fundet.

 

Download hele øvelsen som pdf her.