Forside/ /KM i 7-mands skolefodbold, 7. årgang drenge

Kredsaktiviteter

KM i 7-mands skolefodbold, 7. årgang drenge

Aktivitetsinformation

Lokation

Grøndalscentret Kunstgræsbane.

Startdato

23. feb. 2024 09:30

Slutdato

1. jan. 0001

Tilmeldingsfrist

2. feb. 2024

Klasse

7. klasse

Gem aktiviteten til
senere

 

Indbydelse til fodboldturnering for 7.klasse/drenge

fredag den 1. marts 2020!

 

 Fodboldudvalget indbyder igen i år alle skoler i København til at deltage i 7 mandsfodbold for drenge på kunstgræsbanerne ved Grøndal Multicenter, Hvidkildevej 64, 2400 København NV

Fodboldudvalget vil under turneringen udpege egnede spillere med henblik på træning til Nordisk Skoleidrætsstævne 24.-29. maj 2020 i Reykjavik, Island.

Cafeteriaet er åbent i centeret, men husk at medbringe varmt tøj til ventetiden mellem kampene!

Stævnet afholdes fredag den 28. februar 2020 fra kl. 9.30! Tilmelding via hjemmesiden for alle stævner: https://skoleidraet.dk/kredse/koebenhavns-kommune/

NB! NB! NB!: Sidste frist for tilmelding

torsdag den 20. februar 2020 kl.12!

Bemærk tilmelding efter deadline er ikke muligt. Skoler der kommer med til turneringen får tilbagemelding på mail sammen med programmet for dagen senest mandag den 24. februar!

Husk at notere mailadresse og mobilnummer på holdansvarlig lærer!

På fodboldudvalgets vegne

Stævnetelefon: 51 92 07 75 Peter Vestergaard kildevaeldsskolen@gmail.com

Venlig hilsen Søren Kragh, Afdelingsleder Idræt og Svømning Børne- og Ungdomsforvaltningen ∙

Fagligt Center ∙ Kontoret for Idræt og Svømning Mobil 26174359 ∙

e-mail sokrag@kk.dk

Reglement for Club Danmark Cup 7 mandsfodbold for 7. klasser/drenge.

1. Spillepladsen. Der spilles på en bane med målene 65 x 51 m (en halv fodboldbane), som kan opstreges i henhold til nedennævnte mål: Målfeltet markeres med streger, 10 m. fra målstolpen langs mållinjen, og 8 m. ind på spillepladsen. Målfelt og straffesparksfelt er identiske.

2. Målstørrelsen. Hvert mål er 5 m langt og 2 m højt.

3. Spillernes antal. Kun et hold pr. skole som består af indtil 10 spillere, hvoraf de 7 må være på spillepladsen samtidig. En af spillerne skal være målmand. Fri udskiftning er tilladt. 4. Dommer. Fodboldudvalget sørger for kvalificeret dommer.

5. Kamptid og slutspil. Der spilles en halvleg af 15 minutter i de indledende kampe frem til semifinalen. Der spilles 20 minutter i semifinale og finale. Vinderen af indledende pulje går videre til slutspilcupturnering. I tilfælde af pointlighed er det:1.) indbyrdes kamp 2.) målscore-forskel 3.) antal scorede mål.

6. Frispark. Alle frispark er direkte. Afstandsregel er 5 meter.

7. Straffespark. Ved forseelser begået i eget målfelt/straffesparksfelt dømmes straffesparksspark. Dette tages 8 m. fra mållinjen og midt for målet. 7.b Rødt kort efter 2. gule kort giver karantæne i holdets følgende kamp. Direkte rødt kort giver karantæne i holdets følgende kamp.

8. Off-side. Reglen anvendes ikke!

9. Hjørnespark. Følger reglerne for 11-mands.

10. Målmandsregel. Det ikke tilladt målmanden at røre bolden med hænderne, efter en medspiller forsætligt har sparket den til ham. Overtrædelse af denne regel skal medføre et direkte frispark udenfor straffesparksfeltet.

11. Protester. Disse skal afgives skriftligt. Alle protester behandles og afgøres af fodboldudvalget på dagen!

12. Pointberegning En vunden kamp giver 3 points. En uafgjort kamp giver 1 point til hvert hold. Ved uafgjort kamp forstås kampe, som er spillet færdig og hvor holdenes score er ens.

Evt. spørgsmål. Såfremt der skulle opstå tvivlsspørgsmål, så har Fodboldudvalget den endelige afgørelse. Fodboldudvalget/2020

Søgning