Forside/ /Kidsvolley, 2. kl., Ørbæk

Kredsaktiviteter

Kidsvolley, 2. kl., Ørbæk

Aktivitetsinformation

Lokation

4kløverskolen

Startdato

25. jan. 2024 09:00

Slutdato

25. jan. 2024 12:15

Tilmeldingsfrist

8. dec. 2023

Klasse

2. klasse

Gem aktiviteten til
senere

Kom og vær med til et kidsvolleystævne.

I skal bare tilmelde jeres klasse, så vil vi give dem en super oplevelse, hvor de kommer til at dyste mod andre klasser. Drenge og piger spille på samme hold.

Kidsvolley Level 1

Vi spiller på level 1. På level 1 kastes over nettet. Der roteres efter hvert kast. 3 bolde grebet i træk befrier de ”døde” spillere. Hvis I eller jeres elever ikke har kendskab til Kidsvolley på forhånd betyder det ikke spor. Spillet er meget nemt, og vi lærer det hurtigt i fællesskab, når I kommer til stævnet.

Læs mere om skolereglerne her: http://uvolley.dk/9-skolevolley/19-skole-regler

SE HER… Har I lyst til at få en volleyballspiller ud på skolen inden stævnet så kontakt Henrik fra Midtfyns Volleyball Klub, han kommer gerne ud og viser jer reglerne og laver lidt sjov undervisning sammen med jeres elever.
Ring eller mail til Henrik og lav en aftale på mobil 4098 3512  eller mail henrik_obj@hotmail.com

BEMÆRK:

Såfremt din skole ikke er medlem af Dansk Skoleidræt kreds Fyn, vil der blive opkrævet et deltagergebyr på kr. 500,- pr. hold. Blev medlem ved at kontakte formanden eller kassereren.

Ved afbud senere end to uger før stævneafviklingen, og/eller hvor et afbud medfører ændringer i et allerede udarbejdet program, opkræves der kr. 200,- pr. hold, der meldes afbud for.

Skulle du have spørgsmål, så smid en mail til den stævne-/aktivitetsansvarlige eller en fra Dansk Skoleidræt kreds Fyns bestyrelse.

Søgning