Kreds Nordjylland

Aktiviteter i kredsen

Hej Venner

Håber I alle er ved godt mod i disse specielle tider.
Covid-19 har desværre aflyst de fleste af vores arrangementer i år. Vi ser os desværre nødsaget til at aflyse de resterende aktivitetsdage og stævner i dette kalenderår 2020. Vi undersøger imidlertid mulighederne for at lave lokale stævner i håndbold og basketball for 8.årgang i marts /april 2021.
Vi har en tro på, at de første normale aktiviteter, der sættes i søen "efter" Coronaen, bliver nogle af vores 16 foreningsfestivaler, idet klasserne ikke blandes. 
DM i høvdingebold for 5.årgang bliver desværre først i 2022.
I starten af 2021, melder vi nyt ud om  håndbold, basketball og Foreningsfestivalerne.  
NYT
Siden juni 2020 har vi arbejdet hårdt for nye "Corona Sikrede" aktiviteter. Det har betydet ,at vi har søsat et nyt pilotprojekt i 2020: SkoleCricket i samarbejde med Dansk Cricket Forbund. Ligeledes er der søgt Fondsmidler hjem til et mindre pilotprojekt : BatBold - et undervisningsmateriale som er forløberen for SkoleCricket.
Vi håber, at de to projekter kan bringe os ud til næsten 40 forskellige skoler i 2021, hvor vi medbringer gratis udstyr og undervisningsmateriale. Vi håber i 2022, at kunne besøge de resterende medlemsskoler + mange nye skoler. Vi glæder os vildt meget til besøgene, og afventer i spænding de mange ansøgninger, vi har sendt ud.
Vi fortæller mere om SkoleCricket projektet på denne side i dec. 2020.
I er altid velkommen til at skrive /ringe til Formanden Gunnar Simonsen 23204305 , Gunn0220@rkom.dk - for mere information.
Lad livet og aktiviteterne blomstre på trods af udfordringerne.
På Gensyn
Kredsbestyrelsen

 

I Dansk Skoleidræt kreds Nordjylland arbejder vi på at tilbyde aktivitetsdage og stævner, der favner alle klassetrin samt lærerkurser.

Se alle vores aktiviteter i aktivitetsoversigten nederst på siden og tilmeld din klasse allerede nu.

NYT!! Lærerkursus 2021

Aktivitetsoversigt

 1. 22.
  jan.
  4.,5. klasse
 2. 27.
  jan.
  4.,5. klasse
 3. 28.
  jan.
  Kidsvolley 3. årgang. Kilden, Bælum
  KILDEN Børne- og Ungeunivers, afd. Bælum Skole, Skolevej, Bælum,
  3. klasse
 4. 29.
  jan.
  4.,5. klasse
 5. 01.
  feb.
  DM i Skolevolley Idrætscenter Vendsyssel
  Idrætscenter Vendsyssel i Vrå
  9. klasse