Kreds Bornholm

Ultra:bit Challenge - knæk koden til bevægelse for 4. - 8. klasse

 

Ultra:bit challenge er en konkurrence, hvor deltagerne udvikler aktiviteter, der kombinerer BEVÆGELSE med TEKNOLOGI. Deltagerne indsender bud på nye aktiviteter til DR ULTRABIT, hvorefter Dansk Skoleidræts kredse finder de lokale vindere, der kæmper om æren som Danmarksmester.

Vinderne kan forvente besked fra DR i uge 48.

Tilmeldingslink: https://ultrabit.nemtilmeld.dk/62/ 

Tilmeldingen er åben fra 16. juni 2021 og helt frem til  konkurrencen slutter 15. oktober 2021.

 

Vel mødt!

Læs mere om Dansk Skoleidræt Bornholms Facebook-side her.

Dansk Skoleidræt Bornholm

 

Mission

Dansk Skoleidræt Bornholm har med skolen som ramme til formål at fremme alle skoleelevers læring, sundhed og trivsel gennem idræt, leg og bevægelse. Det skal gøres ved at nå ud til samtlige elever i de bornholmske skoler.

 

Vision 

Dansk Skoleidræt Bornholms vision har gennem de seneste 3 år været en målsætning om at lave flere aktiviteter for hele klasser samt at gøre brug af Bornholms muligheder. Det har resulteret i arrangementerne; Skolernes Forårsfestival, Med din klasse i middelalderen og Adventure Race. Endelig forsøger man også 'klassekampe' ved floorball- og høvdingeboldstævnet.

I de kommende år vil Dansk Skoleidræt Bornholm arbejde hen imod, at der skal være endnu mere sammenhæng mellem læringsmål og vores udbud af aktiviteter for at fremme den målstyrede undervisning. Ligesom vi vil oprette en facebookgruppe/side, hvor vi vil fortælle den gode historie.

Bornholms Regionskommune giver gratis fritidspas til børn, unge og voksne.

 

Afvikling af Skole-DM:

Vær opmærksom på holdsammensætningsreglerne for Skole-DM'erne. Disse regler gælder også for vores bornholmske kvalifikationsstævner. Læs mere om holdsammensætningsreglerne.

 

Aktivitetsoversigt

 1. 27.
  jan.
  3. klasse
 2. 01.
  feb.
  8.,9.,10. klasse
 3. 21.
  feb.
  5.,6. klasse
 4. 23.
  feb.
  7.,8. klasse
 5. 15.
  mar.
  5. klasse