Kreds Bornholm

Det er nu muligt at tilmelde sig vores aktiviteter for kommende skoleår 2022-23.

Læs mere om Dansk Skoleidræt Bornholms Facebook-side her.

Dansk Skoleidræt Bornholm

 

Mission

Dansk Skoleidræt Bornholm har med skolen som ramme til formål at fremme alle skoleelevers læring, sundhed og trivsel gennem idræt, leg og bevægelse. Det skal gøres ved at nå ud til samtlige elever i de bornholmske skoler.

 

Vision 

Dansk Skoleidræt Bornholms vision har gennem de seneste 3 år været en målsætning om at lave flere aktiviteter for hele klasser samt at gøre brug af Bornholms muligheder. Det har resulteret i arrangementerne; Skolernes Forårsfestival, Med din klasse i middelalderen og BiAthlon. Endelig forsøger man også 'klassekampe' ved floorball-, futsal- og høvdingeboldstævnet.

I de kommende år vil Dansk Skoleidræt Bornholm arbejde hen imod, at der skal være endnu mere sammenhæng mellem læringsmål og vores udbud af aktiviteter for at fremme den målstyrede undervisning. Ligesom vi vil udbrede kendskabet til vores facebookgruppe/side, hvor vi vil fortælle den gode historie om idræt og bevægelse i de bornholmske skoler.

Bornholms Regionskommune giver gratis fritidspas til børn, unge og voksne.

 

Afvikling af Skole-DM:

Vær opmærksom på holdsammensætningsreglerne for Skole-DM'erne. Disse regler gælder også for vores bornholmske kvalifikationsstævner. Læs mere om holdsammensætningsreglerne.

 

Aktivitetsoversigt

 1. 11.
  maj.
  4.,5.,6. klasse
 2. 17.
  maj.
  SFO Børneløb
  Rønne Stadion
  0.,1.,2.,3. klasse
 3. 23.
  maj.
  0.,1.,2. klasse
 4. 24.
  maj.
  3.,4.,5. klasse
 5. 25.
  maj.
  6.,7. klasse