Kreds Bornholm

Kære medlemsskoler, deltagende klasser/elever/kolleger, foreninger, samarbejdspartnere og idrætsanlæg

 

Alle Dansk Skoleidræt Bornholms arrangementer aflyses indtil 31. juli 2021.

Grundet regeringen og sundhedsmyndighedernes anbefalinger og retningslinjerne på skoleområdet, aflyser vi de resterende arrangementer i indeværende skoleår;

SkoleVolleystævne, KidsVolleystævne, Spring/rytme/redskabsdag, Vandpolostævne, SkoleBasketstævne, Høvdingebold-klassekamp, Svømmetræf, Leg og akrobatik, Cross- og Orienteringsløb, Ultimatestævne samt Skolernes Forårsfestival.

Vi forventer, at afvikle arrangementer igen i skoleåret 2021-2022.

Nogle af idrættens kerneværdier er fællesskab og sundhedsfremme. Det vil vi naturligvis gerne være med til at understøtte både nu og i fremtiden. Så for nuværende; Sammen - hver for sig!

 

Pas på jer selv og hinanden!

Læs mere om Dansk Skoleidræt Bornholms Facebook-side her.

Dansk Skoleidræt Bornholm

 

Mission

Dansk Skoleidræt Bornholm har med skolen som ramme til formål at fremme alle skoleelevers læring, sundhed og trivsel gennem idræt, leg og bevægelse. Det skal gøres ved at nå ud til samtlige elever i de bornholmske skoler.

 

Vision 

Dansk Skoleidræt Bornholms vision har gennem de seneste 3 år været en målsætning om at lave flere aktiviteter for hele klasser samt at gøre brug af Bornholms muligheder. Det har resulteret i arrangementerne; Skolernes Forårsfestival, Med din klasse i middelalderen og Adventure Race. Endelig forsøger man også 'klassekampe' ved floorball- og høvdingeboldstævnet.

I de kommende år vil Dansk Skoleidræt Bornholm arbejde hen imod, at der skal være endnu mere sammenhæng mellem læringsmål og vores udbud af aktiviteter for at fremme den målstyrede undervisning. Ligesom vi vil oprette en facebookgruppe/side, hvor vi vil fortælle den gode historie.

Bornholms Regionskommune giver gratis fritidspas til børn, unge og voksne.

 

Afvikling af Skole-DM:

Vær opmærksom på holdsammensætningsreglerne for Skole-DM'erne. Disse regler gælder også for vores bornholmske kvalifikationsstævner. Læs mere om holdsammensætningsreglerne.

 

Aktivitetsoversigt