Kreds Bornholm

Kære medlemsskoler

Nu er aktivitetsplanen for Dansk Skoleidræt Bornholms arrangementer i skoleåret 2021-2022 klar. Og man kan tilmelde sig de enkelte aktiviteter: Tilmeldingsside (skoleidraet.dk). Der er tilmeldingsfrist fredag den 20. august 2021.

 

Vel mødt!

Læs mere om Dansk Skoleidræt Bornholms Facebook-side her.

Dansk Skoleidræt Bornholm

 

Mission

Dansk Skoleidræt Bornholm har med skolen som ramme til formål at fremme alle skoleelevers læring, sundhed og trivsel gennem idræt, leg og bevægelse. Det skal gøres ved at nå ud til samtlige elever i de bornholmske skoler.

 

Vision 

Dansk Skoleidræt Bornholms vision har gennem de seneste 3 år været en målsætning om at lave flere aktiviteter for hele klasser samt at gøre brug af Bornholms muligheder. Det har resulteret i arrangementerne; Skolernes Forårsfestival, Med din klasse i middelalderen og Adventure Race. Endelig forsøger man også 'klassekampe' ved floorball- og høvdingeboldstævnet.

I de kommende år vil Dansk Skoleidræt Bornholm arbejde hen imod, at der skal være endnu mere sammenhæng mellem læringsmål og vores udbud af aktiviteter for at fremme den målstyrede undervisning. Ligesom vi vil oprette en facebookgruppe/side, hvor vi vil fortælle den gode historie.

Bornholms Regionskommune giver gratis fritidspas til børn, unge og voksne.

 

Afvikling af Skole-DM:

Vær opmærksom på holdsammensætningsreglerne for Skole-DM'erne. Disse regler gælder også for vores bornholmske kvalifikationsstævner. Læs mere om holdsammensætningsreglerne.

 

Aktivitetsoversigt

 1. 20.
  sep.
  6. klasse
 2. 01.
  okt.
  5. klasse
 3. 05.
  okt.
  4. klasse
 4. 15.
  okt.
  0.,1.,2.,3.,4.,5.,6.,7.,8.,9.,10. klasse
 5. 15.
  okt.
  4.,5.,6.,7.,8. klasse