Kursustilmelding

Dansk Skoleidræt tilbyder
Gratis danseworkshop til undervisere i 4.- 9. klasse. 

Er du idrætsunderviser, der ønsker inspiration og et nemt anvendeligt værktøj
til danseundervinsingen? – så er det her workshoppen for dig! 

På 3 timer bliver du introduceret for koreografiværktøjet Badjango Dance Creator, ice-breaker lege, samt kreative danseøvelser.

Badjango er et elevværktøj til selvstændigt gruppearbejde, hvor elever i 4.- 9. klasse
kan lære at danse og sammensætte deres egen koreografi. Eleverne vælger trin fra programmets otte dansestilarter og sammensætter en dans, som de efterfølgende indøver i deres eget tempo. I Badjangos teoriafsnit kan elever læse om dansestilarter, danseteori, musikforståelse, udtryk m.m. I applikationens "Challenge" kan de kombinere praktisk arbejde med Rudolf Labans bevægelsesteori. 

Badjango er godkendt af undervisningsministeriet som eksamensforberedende og undervisningsmaterialet taler ind i Fælles Mål.

Der tilbydes to workshops:

Udskolingen (7.-9. klasse)
Workshoppen fokuserer på eksamensforberedende undervisning. Der arbejdes særligt med at skabe dansekoreografier og arbejde kreativt med disse ved brug af Labans bevægelsesteori.

Mellemtrinnet (4.-6. klasse)
Workshoppen tager afsæt fælles mål og fokuserer på det legende, kreative og udtryksfulde element i dans. Der arbejdes også med at skabe koreografi og indlære trin, ved hjælp af Badjango.

Instruktør besøg på din skole:

I forlængelse af kurset, tilbyder Dansk Skoleidræt at din skole kan få besøg af en Badjango danseambassadør i 1-3 idrætstimer. Formålet med besøget er, at du som underviser oplever danseøvelserne formidlet i din klasse og bliver mere fortrolig med at formidle i dans.

Tidspunkter

Marts: 8 + 9 + 10 + 11 + 15  + 16 + 17 + 18 + 19

April:

Maj:

Tilmelding sker her på hjemmesiden under "aktiviteter". Husk at notere antal deltagere, fra hvilken skole og hvilken workshop I ønsker at tilmelde jer. 

Se mere om Badjango Dance Creator på: www.badjango.com eller instagram @badjango.dancecreator

 

Badjango