Her kan du finde forskellige oplysninger om
Kreds Midt og Vestjylland.

I Kreds Midt og Vestjylland arbejder vi på at tilbyde vores medlemsskoler aktivitetsdage, idrætstræf, stævner og en idrætslejr på Venø

Det er gratis at deltage for alle folkeskoler i Kreds Midt og Vestjylland.

Se aktiviteterne nederst på siden og tilmeld din klasse allerede nu.

Har du ønsker til aktiviteter eller placering af et stævne, så kontakt endelig bestyrelsen.                                              

Workshop for elever (og lærer) på jeres skole 

Vil I have et boost til jeres undervisning i Dans og udtryk (Fælles Mål for idræt)? Så kan jeg tilbyde enundervisning fyldt med ekspressive danseaktiviteter, der tilgodeser elevernes danseglæde og har et fagligtfokus.Mit navn er Elise, jeg er lærer og underviser i Dans og udtryk. Når jeg underviser lægger jeg vægt på at:- Udvide elevernes rytmeforståelse- Udvide elevernes koreografi-håndtering
- Give eleverne erfaring med dans med andre
- Arbejde med elevernes teoretiske forståelse af dans, bl.a. BESS-konceptet (udskoling)
- Og selvfølgelig lærer eleverne en masse sjove og anderledes koreografier til hits, der er oppe i tidenog passer til klassetrinnet.Min undervisning i Dans og udtryk kan bruges til særlige dage med fokus på bevægelse, idrætsdage,emneuger, valgfag, skolekomedier, workshops for elever, forberedelse til den rytmiske del afidrætseksamen, workshops for idrætslærere eller i den daglige idrætsundervisning. Om I har brug for
inputs til indskoling, mellemtrin eller udskoling, så sig til, jeg skræddersyer undervisningen til jeres behov. I kan se mere om hvad jeg laver på min instagram EliseAnesenDans eller på min YouTube Elise Anesen. Jeg tager 1200 kr. for 1,5 time + transport.
Skriv endelig til mig, hvis det kunne have interesse eliseanesen@hotmail.com. 

De bedste hilsner 

Elise AnesenLærer og danseinstruktør

#eliseanesendans 

Ingen Corona at tage hensyn til, stor tilmelding og masser af spilleglæde ved årets Volleyballstævne for 6.-9. årgang 2023.

Vindere 7. årgang

Vindere 8. årgang

Vindere 9. årgang

 

Tirsdag d. 10.  og onsdag d. 11. januar blev årets volleyballstævne afviklet for 6.-9 årgang på Idrætscenter Vest og i Stadionhallen i Holstebro.

Det var nogle helt fantastiske dage med spillere fra Holstebro, Ulfborg, Vemb, Tvis, Mejrup og Lemvig.

Spillerne gik til den og kæmpede en brav kamp på banen med smil og glæde. Der var ingen Corona, som kunne gå i vejen for stævnet i år, så det var bare skønt.

Ved A-stævnet for 8.-9. årgang var der i år tilmeldt 6 drengehold og 5 pigehold. De spillede i Stadionhallen i Holstebro. Vinderne, som går videre til DM, blev for pigerne fra Mejrup Skole 9. kl. og for drenge Tvis Skole 9.b.

For B-rækken for 8.-9. klasse var der meldt 24 drenge- og pigehold til, så det var et stort stævne. I pigerækken blev det Christinelyst Skolen 8,4, som vandt. Det var dog helt ude i omtælling og bolde, da der var tre hold, som spillede finalen og de hver havde vundet én kamp. I drengerækken blev det Tvis Skole 8,5, som vandt begge sine kampe i finalen.

For 6.-7. klassernes stævne om tirsdagen var der 18 pigehold og 24 drengehold tilmeldt. For pigerne blev det Ulfborg 7,1, som vandt stævnet og for drengene blev det Vemb 7,1.

Ved stævnerne var det lærerne og de lærerstuderende, som dømte kampene. Det fungerede uden problemer og alle var klar til give en hånd med. Det betyder så meget, for at et stævne kan lykkes. Så mange tak til jer og til lærerpensionisterne, som stod for optællingen af alle resultaterne.

Vi krydser fingre til 9. klasserne til DM og håber på, at sejren går til det Midt- og Vestjyske.

Volleyhilsner

Tina Rindom Svejgård

Aktivitetsoversigt

 1. 16.
  jan.
  Volleyball 6.-7.klasse
  Idrætscenter Vest Holstebro
  6.,7. klasse
 2. 17.
  jan.
  Volleyball 8.-9. klasse
  Idrætscenter Vest Holstebro
  8.,9. klasse
 3. 24.
  apr.
  4. klasse
 4. 14.
  maj.
  Adventurerace
  Momhøje naturcenter
  6. klasse
 5. 15.
  maj.
  Adventurerace
  Momhøje naturcenter
  6. klasse