Kreds Vestsjælland

Floorball

Der er nyt om floorball under aktiviteter. Støt op om denne nye aktivitet for 6. klasse. Foreløbig er 4 skoler tilmeldt til stævnet tirsdag den 16. januar i Dalmose, så stævnet gennemføres.

Man kan nå at tilmelde sig senest 16. december til Kathe Christensen 23637430 eller KatCs@slagelse.dk

 

Lærervolleystævne afholdes lørdag den 10. marts 18 i Eggeslevmagle - hallen fra 10 - 16.  Se mere under sæsonplan.

Husk tilmelding senest 22. januar til anette.bialik@mail.tele.dk

 

Håndboldstævnet som var flyttet til Nymarkshallen i Slagelse er netop afholdt.

Der blev spillet uden harpiks, da dette ikke  er tilladt i denne hal. Der deltog kun 3 drengehold og 2 pigehold. Campusskolen fra Ringsted vandt begge rækker og går videre til DM i skolehåndbold for 8. klasse, der afholdes 23.-25. januar 18 i Helsinge.

Indefodboldstævnet i februar aflyses.

Den tilmeldte skole har fået besked om aflysningen.

Fodboldstævnet blev afviklet i styrtende regn, men forløb ellers efter planen onsdag den 13. september i Raklev ved Kaqlundborg. 27 hold deltog og der blev spillet 52 kampe uden uheld. Nyrupskolen og Skolen på Herredsåsen kvalificerede sig til deltagelse ved DM i skolefodbold for 6. klasse i juni 18 i Odense.

Svebølle Skole vandt begge rækker for 8.-9.klasse.

Desværre blev en del tøj m.m. efterladt i området. Kontakt Erik Elmelund, hvis I mangler noget af dette. Tøjet vil blive givet til hjælpeorganisationer, da ejerne har været efterlyst siden september, såfremt der ikke er nogen reaktion. De deltagende skoler har personligt været orienteret flere gange.

Der er nyt om floorball under aktiviteter. Støt op om denne nye aktivitet for 6. klasse. Foreløbig er 3 skoler tilmeldt, så stævnet gennemføres.

Der er ændringer i sæsonplanen angående datoer i Stenlille. Se under sæsonplan.

DM I SKOLEFODBOLD blev afviklet med stor succes i Kalundborg i dagene 30. maj - 1. juni med Skolen på Herredsåsen som værtsskole.

Se resultater på Dansk Skoleidræt.

Forårsfestivals afviklet i Sorø, Slagelse, Ringsted og Kalundborg.

I Kalundborg deltog 4. og 5.klasse fra Kalundborg og Sejerø.

Der blev introduceret 14 workshops med aktiviteter, eleverne normalt ikke møder i skolen.

Sejlsport - taek wando - vægtløftning - bueskydning - boksning - golf - minitennis - fægtning - yoga - petanque - mountain bike - skating - rugby.

  TV-kalundborg - Store smil og røde kinder

Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Da lokale foreninger, med Dansk Skoleidræt og Nordea-fonden i ryggen, i dag havde Idrætsfestival i Kalundborg var programmet bredt, smilene store og kinderne røde hos de mange 4. og 5. klasser, der deltog i aktiviteterne.

Boksning, sejlads, bueskydning, rugby og yoga var nogle af de aktiviteter, der var på programmet, da Skoleidrættens Forårsfestival fandt sted i Kalundborg i dag. Det er lokale foreninger, som arrangerede aktiviteterne på den endags-festival, som Dansk Skoleidræt og Nordea-fonden står bag.

Der var røde kinder, grin og gode oplevelser, da Skoleidrættens Forårsfestival fandt sted i dag i området ved Munkesøen og i Kalundborg Hallerne. Her prøvede mere end 200 elever fra 4. og 5. klasse på lokale skoler kræfter med en række idrætsaktiviteter, som lokale foreninger arrangerede.

Det er Dansk Skoleidræt og Nordea-fonden, som står bag Skoleidrættens Forårsfestival, der er et landsdækkende projekt, som i år finder sted 68 steder over hele Danmark. Målet med festivalerne er at skabe mere bevægelse i skolen og få skoler og lokale aktører til at møde hinanden. 

”Festivalerne giver eleverne en chance for at prøve en række idrætsgrene og opleve det særlige fællesskab, som opstår på sådan en dag, og for lærere og lokale aktører er det en mulighed for at opdage mulighederne i et samarbejde og få skabt nogle konkrete kontakter,” siger Henrik Lehmann Andersen, direktør i Nordea-fonden.

Æresnåle til Kirsten Hald og Erik Elmelund ved Dansk Skoleidræts repræsentantskabsmøde for over 25 års arbejde i Dansk Skoleidræt.

Per Bromann fik også en æresnål ved sin jubilæumsreception den 1. august 2017.

Per har arbejdet 32 år i Dansk Skoleidræt og er nu gået på pension.

Se fotos på  skoleidraet.dk

Referat af repræsentantskabsmødet med beretning ligger på hjemmesiden under Repræsentantskabsmøde 2017.

Se fotos fra vores kursus 2017 under Fotos.

Hjemmesiden redigeres løbende.

Seneste opdatering 18. september 17.

Se vores aktivitetsoversigt nedenfor eller læs under sæsonplan.

 

Aktivitetsoversigt

 1. 16.
  jan.
  Boldspil
 2. 26.
  jan.
  Volleystævne for 9.klasse
  Bjergmarkshallen Holbæk
  9. klasse
  Boldspil
 3. 22.
  feb.
  Indefodbold for 5.klasse
  Svinninge hallen
  5. klasse
  Boldspil
 4. 23.
  feb.
  7.,8. klasse
  Boldspil
 5. 20.
  mar.
  Høvdingebold i Kalundborg
  Kalundborg Hallerne
  5. klasse
  Boldspil