Floorball tilbud

 

Floorball Danmark afvikler igen i år Skolernes Floorballdag i tæt samarbejde med Dansk Skoleidræt.

Skolernes floorballdag er et tilbud til 0.-3. klasser i Danmark. Dagen er arrangeret af Floorball Danmark og Dansk Skoleidræt og afvikles i de tilmeldte floorballforeninger rundt om i landet.

Skolernes Floorballdag er mere end bare en dag med sjov og spil. Det er tilbuddet om et helstøbt undervisningsforløb til idrætstimerne, med selve Skolernes Floorballdag i uge 45 som kulminationen på 4-6 ugers læring og bevægelse.

Selve dagen foregår hos jeres lokale floorballforening. Her afholdes et ministævne for de tilmeldte skoler, hvor man alle får rørt sig, og stifter bekendtskab med floorballsporten. Floorball er en sport for alle, hvor indgangsbarriererne er få og pulsen altid er høj.

Eleverne vil blive delt i hold, og spille en turnering mod andre skoler som afslutning på undervisningsforløbet. En sjov og afvekslende halv dag fyldt med god stemning og sved på panden.

For at tilmelde sig Skolernes Floorballdag, skal I kontakte jeres lokale floorballforening. I finder en oversigt over foreninger og kontaktinformationer via dette link:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Izk42DUc1SPPNwweJ8G9cDKnY5XH_K3QC6PVaJSh118/edit?usp=sharing

Vi glæder os til at se jer!