Forside/Bliv frivillig

frivillig i Dansk Skoleidræt

Giv skoleelever fede oplevelser med idræt

Vi har brug for frivillige kræfter i hele landet

Dansk Skoleidræts 15 kredsforeninger arrangerer en masse spændende aktiviteter for skoler i deres lokaleområde. Der er altid brug for ekstra hænder til at hjælpe ved et stævne, et kursus eller noget helt tredje.

Hvis du har lyst til at bidrage til den opgave, så tag fat i formanden for den kredsforening, du bor i.

Man bliver glad af at være frivillig

Randi Fechtenburg, Kreds Fyn

Jeg elsker at lave stævner og aktiviteter for børn og unge. At se glæden hos eleverne giver mig masser af energi. Idræt kan noget særligt – det kan samle eleverne på tværs af alder og køn og være med til at skabe et unikt fællesskab i en klasse. Her ser jeg elever, der måske ikke er de bedste til matematik, udfolde sig og opleve glæden ved bevægelse.

Anders Skanderup, Kreds Københavns Omegn

Jeg vil gerne videregive den bevægelsesglæde, jeg selv har oplevet i min skolegang. Nogle af de bedste minder var stævnedage, hvor man sammen med sine klassekammerater dyrkede fællesskabet, holdånden og fairplay. Uanset om man vinder eller taber, så er min oplevelse, at alle har haft en god dag. Så jeg er frivillig, for at give de unge mennesker nogle positive minder med aktivitet, bevægelse og fællesskab.

Joan Bak, Kreds Østjylland

Som frivillig i Dansk Skoleidræt er der meget at være stolt af. Fx 1000 børn på Aarhus Stadion, der gør deres bedste til atletikstævne. 300 elever og lærere, der tilmelder sig til vores kidsvolleystævne. 25 unge, der mødes til “gammel-elevfest”, og tydeligst husker og beretter om deres idrætsoplevelser med klassen. En pige, der til høvdingeboldstævne, siger farvel og fortæller, at hun “har haft den bedste dag – meget bedre end hun havde troet”. Så kan man kun blive glad som frivillig.

Kim Bentø Hansen, Kreds Storstrømmen

Det er fantastisk at lave frivilligt arbejde i Dansk Skoleidræt. Ved at tilbyde sjove og udfordrende idrætsaktiviteter kan vi inspirere børn til at udvikle sunde vaner fra en tidlig alder. Aktiviteterne giver mulighed for at samle elever fra forskellige baggrunde og fællesskaber, hvilket kan skabe nye venskaber og styrke relationer på tværs. Jeg brænder for at se børn opleve glæden ved bevægelse og fællesskab.

Hvad arrangerer de frivillige i Dansk Skoleidræt?

Bordtennis for 4. klasser i Maribo
28. aug. Maribohallerne
Bevægelsesdag for hele skolen
29. aug. Egen skole
Fodbold 4. klasse Stenløse 29.08.24
29. aug. Lærkeskolen – Stenløse

Søgning