Forside/Bevægelse i skolen/Aktive frikvarterer

Aktive frikvarterer

Slut med kedelige pauser

Aktive frikvarterer

Skab trygge frikvarterer i bevægelse og leg

Med Dansk Skoleidræts aktive frikvarter bliver pauserne sjovere og mere trygge for store og små. De gode afbræk i skoledagen skaber glade elever i bevægelse på mange af landets skoler.

I aktive frikvarterer igangsætter ældre elever lege og anderledes aktiviteter for deres yngre skolekammerater i frikvarterne.

I indskolingen er det mellemtrinselever, der står for leg og bevægelse i konceptet Legepatruljen, mens det på mellemtrinet er udskolingselever, der igangsætter og fastholder aktiviteter og turneringer med konkurrenceprægede elementer i konceptet GameBoosters.

Eleverne uddannes på et kursus til at kunne varetage rollen som igangsætter og lærer samtidig, hvordan de kan være rollemodeller for deres yngre skolekammerater.

Inspiration til
aktive frikvarterer

Her finder du en masse inspiration og materialer til aktive frikvarterer

Legepatruljen

Legepatruljen er et koncept, hvor elever fra mellemtrinnet lærer at facilitere lege for skolens yngste elever i frikvartererne.

GameBoosters

GameBoosters er udskolingselever, der igangsætter samt fastholder aktiviteter og turneringer med konkurrenceprægede elementer for mellemtrinseleverne i frikvartererne.

Månedens Leg

Tilmeld dig Månedens Leg, så du hver måned modtager en ny leg fra Legepatruljen direkte i din maillbox.

Søgning