Kurser og konferencer

Få inspiration i form af kurser og konferencer

Dansk Skoleidræt arrangerer en række forskellige kurser og konferencer inden for idræt, leg og bevægelse gennem hele skoledagen. Find kurser og tilmelding herunder.
Vi har kurser, der passer til hver enkelt skoles behov - lige fra aktiv transport til skole og bevægelse i de boglige fag til aktiv sundhedsundervisning og aktive pauser.
Herudover gør vi det nemt at implementere motorik på en legende måde i skolernes førskoletilbud og indskoling. Udskolingselever bliver uddannet junioridrætsledere, der sammen med det pædagogiske personale fremmer bevægelsesglæden hos de lidt mere idrætsusikre børn.

Vores kurser retter sig især mod lærere og pædagoger, der ønsker den nyeste viden og inspiration og mod elever, der vil uddanne sig til frivillige forbilleder.

Procesforløb om bevægelse

Dansk Skoleidræt tilbyder også tilpassede procesforløb, der kvalificerer kommunernes og skolernes arbejde med bevægelse. Procesforløb indledes altid med et afklaringsmøde, hvor ledelse og procesledere afstemmer forventninger og mål. Book et forløb: Kontakt organisationskonsulent Christian Ditlevsen på 2060 3055 eller cd@skoleidraet.dk

 

Kursusoversigt

 1. 28.
  mar.
 2. 28.
  mar.
 3. 29.
  mar.
 4. 10.
  apr.
 5. 24.
  apr.