Kurser og konferencer

Få inspiration i form af kurser og konferencer

Dansk Skoleidræt er arrangør og medarrangør af en række forskellige kurser og konferencer inden for skoleidræt. 
Du finder beskrivelser af disse arrangementer her på siden, ligesom vi løbende vil bestræbe os på at præsentere nyeste viden og inspiration inden for skoleidrætten.

Netværksdag i Sunde Børn Bevæger Skolen 
Dansk Skoleidræt og TrygFonden afholder hvert år en netværksdag i regi af det fælles program Sunde Børn Bevæger Skolen. Har din skole Skolesport, Gåbus, Legepatruljen eller et af de andre gode projekter i programmet, så kan I deltage i en dag med masser af netværk, inspiration og viden – med bevægelse i fokus. 
Næste netværksdag afholdes i marts 2019. 
Nærmere info om tid og sted kommer senere.

Læs mere her

Kurser i aktiv boglig undervisning
Hvad enten du er lærer eller pædagog kan du få inspiration til at arbejde med bevægelse i de boglige fag fra Sæt Skolen i Bevægelse. Vi kommer ud og afholder kurser lokalt på skoler - en eller flere sammen - eller for hele kommuner.

Læs mere her

Kurser i aktive pauser

Dansk Skoleidræt har et tilbud til alle skoler, der ønsker mere aktive pauser. Både i indskolingen, på mellemtrinnet og i udskolingen.

Læs mere om aktive pauser her

Skolesports kurser
Skolesport udbyder kurser, der giver en teoretisk og praktisk indføring til arbejdet med en målrettet motorisk indsats.
Ligeledes er der via Skolesport kurser, der introducerer til muligheden for få Junioridrætslederuddannelsen som valgfag.

Læs mere her

Procesforløb om bevægelse
Dansk Skoleidræt tilbyder et procesforløb, der kvalificerer skolens arbejde med bevægelse. Forløbet kan tilpasses den enkelte skoles behov og indledes altid med et afklaringsmøde, hvor ledelse og procesledere afstemmer forventninger og mål.
Derefter består forløbet af en række workshops for lærere og pædagoger på alle klassetrin. Gerne i selskab med ledelsen. Overskriften for de enkelte workshops kan fx være ”bevægelse i de boglige fag”, ”elevinvolvering i bevægelse” og ”motorik”. Afslutningsvis udarbejdes handleplan eller konkrete principper for det fremadrettede arbejde.
Book et forløb: Kontakt sekretariatsleder Rikke Lindskov Simonsen på rls@skoleidraet.dk

 

 

Kursusoversigt

 1. 16.
  aug.
 2. 20.
  aug.
 3. 22.
  aug.
 4. 23.
  aug.
 5. 23.
  aug.