Kurser og konferencer

Få inspiration i form af kurser og konferencer

Dansk Skoleidræt er arrangør og medarrangør af en række forskellige kurser og konferencer inden for skoleidræt. 
Du finder beskrivelser af disse arrangementer her på siden, ligesom vi løbende vil bestræbe os på at præsentere nyeste viden og inspiration inden for skoleidrætten.

Konference om bevægelse i skolen 

Dansk Skoleidræt og Nordea-fonden afholder hvert år en konference som opfølgning og afslutning på forårets netværksmøder for konsulenter, afdelingsledere og chefer i skole-, sundhed- og kultur og fritidsforvaltningerne i alle landets kommuner. Konferencen i 2017 bliver afholdt på Hotel Sinatur Storebælt i Nyborg onsdag d. 13. september, og du kan læse invitationen her og tilmelde dig via dette link, eller læse mere på Bevægelse på Tværs-hjemmesiden.

Kurser i aktiv boglig undervisning
Hvad enten du er lærer eller pædagog kan du få inspiration til at arbejde med bevægelse i de boglige fag fra Sæt Skolen i Bevægelse. Vi kommer ud og afholder kurser lokalt på skoler - en eller flere sammen - eller for hele kommuner.

Læs mere her

Kurser i aktive pauser

Dansk Skoleidræt har et tilbud til alle skoler, der ønsker mere aktive pauser. Både i indskolingen, på mellemtrinnet og i udskolingen.

Læs mere om aktive pauser her

Skolesports kurser
Skolesport udbyder kurser, der giver en teoretisk og praktisk indføring til arbejdet med en målrettet motorisk indsats.
Ligeledes er der via Skolesport kurser, der introducerer til muligheden for få Junioridrætslederuddannelsen som valgfag.

Læs mere her

Kursusoversigt