Kursusbetingelser

PRIS, TILMELDING OG AFBUD

PRAKTISK INFORMATION

 

HVAD FÅR DU, NÅR DU DELTAGER I ET KURSUS HOS OS?

Når du har været på et Dansk Skoleidræt-kursus vil du opleve at have fået ny viden, inspiration, konkrete redskaber og styrkede kompetencer inden for et givent område. Ved en række af kurserne vil du desuden få materiale med hjem, som du kan bruge direkte i din undervisning, på din uddannelse, på din skole eller i din hverdag. Det fremgår af de enkelte kurser i kursuskataloget om prisen inkluderer materialer eller ej.

 

TILMELD DIG ET PLANLAGT KURSUS ELLER BOOK ET NYT

Tilmelding til et kursus kan ske på flere måder. Du kan tilmelde udvalgt pædagogisk personale eller ledelse til et allerede planlagt kursus eller afholde et kursus kun for din skole. Skulle der være behov for et kursus, der ikke er beskrevet i kursuskataloget, tilrettelægger vi gerne efter dine ønsker. Sidstnævnte vil medføre en merpris, da konceptudviklingen vil kræve ekstra forberedelsestid.

 

PRISER

Alle priser er ekskl. moms. 7 – 10 dage efter tilmelding vil du modtage en faktura, som skal betales inden for fristen. Når du har modtaget en faktura, kan du regne med, at du har fået plads på det pågældende kursus.

Der tages forbehold for prisreguleringer i løbet
af skoleåret 23/24.

AFBUD OG GEBYRER

Ved afbud mere end 14 dage før kursets afvikling, bliver kursusbeløbet refunderet. Ved afbud mellem 14 – 7 dage før kursets afvikling, bliver 50 % af kursusbeløbet refunderet. Ved afbud mindre end 7 dage inden kursets afvikling bliver beløbet ikke refunderet.
AFLYSNING AF KURSUS Under hvert kursus er angivet et minimum-deltagerantal. Kommer der ikke det ønskede antal tilmeldinger, forbeholder Dansk Skoleidræt sig retten til at aflyse kurset.

Skulle et kursus blive aflyst, vil det indbetalte beløb blive refunderet umiddelbart efter, at kurset skulle have været afholdt. Du vil få besked om aflysning af kurset senest 48 timer før afholdelse.

 

BEGRÆNSET ANTAL PLADSER

Antallet af pladser på et kursus afhænger af kursets form. Pladsfordelingen på et kursus går efter først-til-mølle-princippet. Hvis du ønsker at deltage i et kursus, der er fuldt booket, vil vi ofte indgå i dialog om, om det kunne være en mulighed at oprette et kursus magen til på din skole.

 

SÅDAN BEHANDLER VI DINE PERSONOPLYSNINGER

Når du tilmelder dig et kursus opgiver du dit navn, din skole og din mail. De oplysninger indsamler vi og anvender i forbindelse med administration og planlægning af kurset. Deltagerlister vil ikke blive offentliggjort eller delt med andre end kursets deltagere og undervisere. Ønsker du ikke af fremgå af deltagerlisten, bedes du gøre opmærksom på dette ved tilmelding. Efter kursets afholdelse vil vi benytte dine oplysninger til at kontakte dig med henblik på evaluering af kurset.

 

KONTAKT

Uanset hvilke spørgsmål du skulle have, er du mere end velkommen til at kontakte vores kursusafdeling på kurser@skoleidraet.dk eller på 6531 4646.