Forside/Nyheder/Nyt netværk for studerende og nyuddannede idrætslærere

Idrætsfaget

13. maj 2024

Nyt netværk for studerende og nyuddannede idrætslærere

Nu er der bedre muligheder for studerende og nyuddannede idrætslærere, der gennem nyt netværk skal opleve en bedre overgang til livet som idrætslærer.

Nu er der bedre muligheder for studerende og nyuddannede idrætslærere, der gennem nyt netværk skal opleve en bedre overgang til livet som idrætslærer.  Dansk Skoleidræt har i etableret et nyt netværk specielt for idrætsstuderende og nyuddannede idrætslærere. Netværket heder ”Klar, parat, idrætsstart”.  

Målet med det nye netværk er at give de studerende og nyuddannede idrætslærere den bedste start på mødet med ”den virkelige verden”.  


– Vi håber, at” Klar, parat, idrætsstart” kan være med til at skabe en god overgang fra uddannelse til arbejdet som idrætslærer. Netværket skal give mulighed for refleksion, dialog og og kendskab til aktuelle didaktiske værktøjer. Og hvem ved – måske får vi øjnene op for noget, der mangler for at kunne understøtte de nyuddannede endnu bedre, siger Christian Røj Voldby, der er videns- og udviklingskonsulent i Dansk Skoleidræt. 

“Klar, parat, idrætsstart” er navnet på det nye netværk

Ambitionen er at netværkets deltagere tilbydes relevante og aktuelle aktiviteter, der er med til at sikre en god start på livet som idrætsunderviser. Indhold og format for aktiviteter udvælges I samarbejde med netværkets deltagere. Netværket er gratis og åbent for alle kommende og nye idrætsundervisere.  

Derfor skal du tilmelde dig 

Ved at tilmelde dig dette netværk får du adgang til en række fordele og muligheder, der kan styrke og støtte dig og din idrætsundervisning.

  • Opdateringer om undervisningsmateriale og forløb: Hold dig ajour med det nyeste undervisningsmateriale og relevante forløb til idrætsundervisningen. Bliv inspireret med nye forløb, aktiviteter og læringsplaner, der altid sendes ud til netværket så snart, det lanceres
  • Webinarer om idrætsdidaktik: Få invitationer til to årlige webinarer, hvor eksperter deler deres viden om idrætsdidaktik. Deltag i diskussioner og lær af andre undervisere.
  • Invitation til i Idrætslærernes Forum: Bliv en del af et fagligt fællesskab, hvor du kan udveksle erfaringer, stille spørgsmål og få inspiration. Mød andre passionerede idrætsundervisere og udvid dit netværk.
  • Automatisk tilmelding til det månedlige nyhedsbrev Tips og tricks til idrætsfaget“. Her modtager du hver måned tips, nyheder og inspiration til din undervisning.
  • Invitation til netværksdage, seminarer og aktiviteter: Deltag i netværksdage, seminarer og udvalgte aktiviteter i forbindelse med projekter i Dansk Skoleidræt. Udvid dit professionelle netværk og skab nye muligheder. 


Tilmeld dig netværket i dag og kom godt fra start i dit nye liv som idrætslærer. 

Søgning