Forside/Nyheder/Velkommen til det nye skoleidræt.dk

NyhederOrganisation

19. juni 2024

Velkommen til det nye skoleidræt.dk

Dansk Skoleidræts hjemmeside har fået en større makeover. Det skal bl.a. gøre det lettere at finde lige præcis den inspiration til bevægelse i undervisningen og til idrætsfaget, som du har brug for.

Dansk Skoleidræts hjemmeside har cirka 3000 daglige besøgende. Typisk lærere eller pædagoger, som er på udkig efter alt lige fra bevægelsesaktiviteter i en engelsktime i 2. klasse til tips og tricks om prøven i idræt.

Nu bliver det meget nemmere at finde frem til den slags hjælp, for skoleidræt.dk har gennemgået en større forvandling. Det indbefatter et nyt flot look og ikke mindst en forhåbentlig langt bedre brugerrejse, der skal gøre det nemmere og mere intuitivt at finde frem til lige præcis det undervisningsmateriale, den øvelse eller den kursustilmelding, man som underviser leder efter.

– Dansk Skoleidræt vil skabe en skole i konstant bevægelse, og det sker kun, hvis skolens aktører er motiverede, inspirerede og godt klædt på. Den opgave kan skoleidræt.dk hjælpe med ved at være indbydende, overskuelig og ved at give brugeren lyst til at gå på opdagelse. Det synes vi, at der i endnu højere grad end tidligere er opnået med den nye udgave af skoleidraet.dk, som stråler af glæde og bevægelse, og vi glæder os meget til at høre vores brugernes reaktioner, siger Bjørn Friis Neerfeldt, generalsekretær i Dansk Skoleidræt.

For at gøre aktiviteter og øvelser ekstra synlige er den populære Aktivitetsdatabasen.dk flyttet ind centralt på skoleidræt.dk, så det er noget af det første, man ser. Databasen har mere end 900 lege og øvelser, hvor der kan filtreres efter klassetrin, fag, formål osv. Det betyder, at man kan logge ind på siden og både gemme dine favoritaktiviteter fra databasen, men også lave en personlig samling af artikler, forløb, kurser osv.

Overordnet skulle det nye skoleidræt.dk gerne opleves som mere mobilvenligt, hurtigere indlæsning af sider, en forbedret navigation og ikke mindst meget flottere med et mere indbydende og legende design.

OBS! Det er umuligt at lancere en ny hjemmeside uden fejl. Hvis du oplever døde links, en funktion der fejler, eller noget helt tredje, så giv os et praj, så vi kan rette det. Send os en mail på web@skoleidraet.dk – på forhånd tak for hjælpen!

Søgning