Forside/Hjælp og materialer til festivalchefen

Arrangørside

Arrangér din egen
Skoleidrættens Foreningsfestival

Hjælp og materialer til festivalchefen

Her på siden finder du en række ressourcer, der kan hjælpe dig som festivalchef eller planlægger af Skoleidrættens foreningsfestival (tidligere kendt som Skoleidrættens Forårsfestival).

Festivalguide

Denne grundige guide indeholder punkter du skal huske til planlægning, afvikling og evaluering, når du skal planlægge en foreningsfestival. Den er et forsøg på at hjælpe dig som festivalarrangør med at holde styr på “løse tråde”, der vil opstå i arbejdet med Skoleidrættens Foreningsfestival. På sidste side finder du det hurtige overblik, som er en tjekliste, der er god at have med sig.

Velkomsttale

Dette er et udkast til en velkomsttale, som du er meget velkommen til at bruge og gøre til din egen.

Foreningsguide

I foreningsguiden finder du gode råd til foreningens deltagelse på Skoleidrættens Foreningsfestival.

Aktivitetsbeskrivelse

Dokumentet til aktivitetsbeskrivelse samt angivelse af færdigheds- og vidensområder er tiltænkt festivalaktørerne, fx de lokale idrætsforeninger.

Invitation til lærere/klasser/skoler

Kom nemt i mål med at invitere de lokale skoler og/eller klasser, der normalt samarbejdes med omkring forskellige idrætslige aktiviteter med denne invitation-skabelon.

Lærer-/holdlederguide

Denne guide giver let tilkaldevikaren et hurtigt overblik over, hvad der kræves denne dag. Der vil selvfølgelig være lokale forhold, der afviger fra indholdet i guiden, men overordnet giver den et godt billede.

Oversigtskort

Se tre eksempler på oversigtskort til en festival. Der er naturligvis stor forskel på de tre kort, men det er præcis pointen.

Infobrev til deltagere og foreninger

Vi har tilpasset et eksempel på baggrund af det gode og store stykke arbejde, som Lars og Torben fra Bornholm lavede i 2015 (men det holder stadig!). Denne skabelon indeholder

  • Tidsplan
  • Aktivitetsoversigt
  • Deltagerliste
  • Rotationsplan
  • Oversigtskort

Skabelonen tilpasser I forholdsvis hurtigt til jeres egen festival.

Søgning